Maak kennis met AIROFLEX van Midwest Rubber op Schoonmaak Vakdagen

Op de Schoonmaak Vakdagen, op dinsdag 25 en woensdag 26 september in de Expo in Houten, zijn producenten, leveranciers, opleiders en beroepsverenigingen vertegenwoordigd, die de nieuwste technieken en innovaties tonen. Professie en professionals staan centraal. Tommy Meijdam van Midwest Rubber Europe is een van de exposanten. Schoonmaakjournaal stelde hem vier vragen, 4 must-be-there’s waaronder een innovatie: “Maak kennis met AIROFLEX, ons revolutionair nieuw design voor de voorste zuigrubbers van schrobmachines.”

Waarom kiezen jullie voor de Schoonmaak Vakdagen om jullie bedrijf te presenteren?
Midwest Rubber Europe is een internationale producent en verwerker van rubberproducten. Een grote focus van onze portfolio is de schoonmaakindustrie en met name de zuigrubbers die men gebruikt op schrobmachines. In Nederland (Europa) zijn we sinds 2012 exclusief producent van Linatex en PRIMOthane zuigrubbers. Door ons en onze producten te presenteren op de Schoonmaak Vakdagen willen wij onze bekendheid op de Nederlandse markt verbeteren.

Welke innovatie laat u zien tijdens de Schoonmaak Vakdagen?
Naast onze high performance Linatex en PRIMOthane zuigrubbers willen we tijdens de Schoonmaak Vakdagen de bezoekers kennis laten maken met onze nieuwste innovatie: AIROFLEX.  Dit is een revolutionair nieuw design voor de voorste zuigrubbers van schrobmachines. AIROFLEX is een systeem dat het vacuüm in de zuigbalk reguleert en verbeterd, zelfs bij oneven vloeren. Na uitvoerig testen in een gecontroleerde omgeving waren de resultaten indrukwekkend te noemen.  Tot 40% meer vacuum in de zuigbalk en tot wel 30% minder water op de vloer. Vooral wanneer men overdag moet schoonmaken of relatief weinig tijd heeft om schoon te maken zorgt AIROFLEX ervoor dat de vloer na reiniging direct droog en dus weer begaanbaar is.

Hoe bereikt u uw (potentiële relaties) c.q. nodigt u hen uit? En waar vindt men uw bedrijf op de Schoonmaak Vakdagen?
Door gebruik te maken van social media en mailings nodigen wij onze relaties uit om bij ons langs te komen op stand 16 in de EXPO Houten om tijdens een kopje koffie onze nieuwste innovatie te komen bekijken. Uiteraard geldt dit niet alleen voor onze bestaande relaties. Wij nodigen iedereen die met schrobmachines werkt of hier interesse in heeft, van harte uit om bij ons langs te komen op de stand en te bekijken wat onze producten hen aan tijds- en kostenbesparingen kunnen opleveren.

Waarom mogen de schoonmaakprofessionals van Nederland de Schoonmaak Vakdagen op 25 en 26 september niet missen?
De Schoonmaak Vakdagen zijn gericht op de Nederlandse markt, waar andere grote beurzen vaak vooral een internationaal karakter hebben. Door het lokale karakter van de Schoonmaak Vakdagen kunnen wij ons deze keer focussen op de lokale markt en professionals uit onze mooie schoonmaak industrie.

Wilt u de Schoonmaak Vakdagen bezoeken en kennismaken met Linatex, PRIMOthane en AIROFLEX van Midwest Rubber Europe? Verzilver uw gratis toegangskaart via deze link.