Locatie Scheper van Treant Zorggroep kiest voor Visschedijk

Visschedijk Schoonmaak is bij Treant Zorggroep, ziekenhuislocatie Scheper, in Emmen begonnen met het uitvoeren van de complete schoonmaakdienstverlening. Scheper vormt samen met Bethesda in Hoogeveen en Refaja in Stadskanaal het ziekenhuis van de Treant Zorggroep.

De schoonmaak speelt een zeer belangrijke rol in de kwaliteit en veiligheid van het ziekenhuis. Visschedijk Schoonmaak zal e voor zorgen dat het ziekenhuis een schone werkomgeving heeft. Het betreft maar liefst een oppervlak van 37.000 vierkante meter.

Ambitie
Roy Mendel, hoofd Facilitair Bedrijf Treant Zorggroep: “Na een zorgvuldige procedure hebben we gekozen voor Visschedijk Schoonmaak. De getoonde ambitie om ons te ontzorgen en de kennismaking met het operationele aansturingteam waren hierin belangrijke argumenten.”

De locatie Scheper heeft met behulp van deze aanbesteding gekozen voor het voorgestelde plan van aanpak van Visschedijk Schoonmaak, dat gebaseerd is op uitvoering en borging van een professionele dienstverlening en hoge klanttevredenheid.

Trots
Erwin Wigbold, directeur Visschedijk Schoonmaak: “We zijn trots op deze beslissing, voor onze organisatie een bevestiging dat wij in ook in de zorgmarkt succesvol zijn, wij staan klaar om te bewijzen dat Treant Zorggroep de juiste keuze heeft gemaakt.”

Het Scheper is een ziekenhuis met bijna 400 bedden en ruim 1500 medewerkers. Deze opdracht betreft het schoonmaakonderhoud, desinfectie, de glasbewassing, het periodieke vloeronderhoud, het vullen van sanitaire voorzieningen waaronder desinfectie- en speciale handzepen en allerlei bijkomende schoonmaakopdrachten. Visschedijk gaat met ongeveer 50 medewerkers aan de slag om het afgesproken kwaliteitsniveau te kunnen leveren. 

Over Visschedijk
Visschedijk is een landelijk opererende organisatie voor schoonmaak-, catering- en facilitaire services met een sterk regionaal karakter. Visschedijk staat met de beste medewerkers dagelijks garant voor een prettige, schone en smaakvolle (werk)omgeving. Visschedijk is onderdeel van de ATALIAN Group.

 

Foto: Visschedijk-Treant-Zorggroep-300×225.jpg