Livegang verkiezing Hago’s Schoonmaker van het Jaar

Schoonmaakjournaal - Schoonmaker van het Jaar logoCampagne voeren, stemmen, delen op social media…: de verkiezing van Hago’s Schoonmaker van het Jaar is van start. Op de speciale themawebsite www.schoonmakervanhetjaar.nl presenteert Hago 30 collega’s die in de race zijn voor deze titel. Daarmee zet Hago haar medewerkers in de spotlight die overal in Nederland werkzaam zijn.

Begin dit jaar plaatst Hago diverse oproepen, zowel intern als op de social media kanalen, en startte daarmee de zoektocht naar kandidaten voor de titel Schoonmaker van 2016. Leidinggevenden, schoonmaakcollega’s, maar ook klanten en familie leverden vele kandidaten aan. Uit al deze schoonmakers is een selectie gemaakt van 30 toppers.

Zelf campagne voeren
De 30 genomineerden hebben letterlijk een gezicht en een verhaal gekregen op www.schoonmakervanhetjaar.nl. Op deze website stelt Hago de kandidaten voor en dat is een bonte mix! Van teamspeler tot solistische vakman of vrouw.

Van graffitiking tot lopende Wikipedia vloerenencyclopedie; van glimlachende, sprankelende frontman in de dagschoonmaak tot hardcore nachtwerker die vol enthousiasme en gedrevenheid zijn team aanstuurt. Na het lezen van deze mooie verhalen kan iedereen een stem uitbrengen. Schoonmakers, collega’s, leidinggevenden, familie en klanten kunnen zelf ook campagne voeren voor hun favoriet door zijn of haar profiel te delen op social media.

Inmiddels zijn al ruim 900 stemmen uitgebracht. Stemmen kan tot 24 augustus. Op 25 augustus maakt Hago de winnaars bekend. Zij vertegenwoordigen Hago tijdens de Golden Service Award verkiezing van de Schoonmaker van het Jaar. Deze vindt plaats op 1 december.

Over Hago
Hago groeide in 70 jaar uit van een klein, Limburgs familiebedrijf tot één van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Met meer dan 11.700 medewerkers en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak, realiseert Hago een omzet van 350 miljoen euro. We maken onder meer schoon in kantoren, zorgorganisaties, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. ’s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag. Hago maakt onderdeel uit van Vebego International, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg-ondersteunende diensten.

 

×