27 april 2015

Lintje voor medewerker schoonmaakdienst Van der Klaauw

Simon van der Klaauw van Alrijne Zorggroep is samen met twee collega’s op 24 april koninklijk onderscheiden. Dit koninklijk nieuws meldt RTV Katwijk.

Van der Klaauw werkt al sinds 1964 bij de schoonmaakdienst van Rijnland Ziekenhuis (tegenwoordig Alrijne Ziekenhuis). Waarom hij het lintje kreeg opgespeld? “Simon van der Klauw staat bekend als een zeer klantvriendelijke en loyale medewerker die oog heeft voor zijn omgeving en gevraagd en ongevraagd klaar staat om zijn hulp aan te bieden. Ondanks zijn 72 jaar begint hij zijn werkzaamheden al om 4.30 uur, terwijl hij pas om 8.00 uur hoeft te starten. Hij is graag vroeg present ter ondersteuning van andere collega’s. De heer Van der Klaauw heeft ook divers vrijwilligerswerk gedaan voor onder andere de Parochiekern Sint Jeroen en Maria ter Zee en atletiekverenigingen Leidse Hout en de Roadrunners. Omdat de heer Van der Klaauw zich op hoge leeftijd nog steeds bovengemiddeld inzet voor de samenleving, ontving hij in Leiderdorp de Koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.”

Voor het hele artikel en de andere onderscheidingen van Alrijne Zorggroep verwijzen we u naar deze link van RTV Katwijk.

Deel dit artikel

Ook interessant: