26 maart 2015

Linde Gas sluit multiservicescontract met Eurest Services

Linde Gas en Eurest Services, onderdeel van Compass Group Nederland, hebben een contract getekend voor drie jaar. Eurest verzorgt sinds kort diverse services op zeven locaties van Linde Gas.

Behalve op prijs-kwaliteitsverhouding werd Eurest Services gekozen om het gecombineerd aanbieden van verschillende diensten en het maximaal benutten van synergievoordelen. Daarnaast was de bewezen jarenlange ervaring in alle te leveren servicelijnen een belangrijk criterium in de aanbesteding van Linde Gas.

De dienstverlening bestaat onder meer uit catering, schoonmaakonderhoud, beveiliging, vending en landscaping. De samenwerkings­overeenkomst startte met ingang van 1 februari met de mogelijkheid deze met drie jaar te verlengen. Het voorkomen van verrassingen, transparantie en wederzijds vertrouwen zijn de belangrijkste items binnen de samenwerkingsovereenkomst.

Over Eurest Services
Eurest Services is partner voor volledig en geïntegreerd facilitair management. Eurest Services is onderdeel van het toonaangevende Compass Group PLC, wereldwijd marktleider in food en support services. In Nederland verlenen ruim 5200 medewerkers deze food en support services aan bijna 1100 bedrijven, ziekenhuizen, horecagelegenheden, hogescholen, universiteiten en (overheids)instellingen. De activiteiten worden uitgevoerd onder de namen Eurest Food en Eurest Services.

Deel dit artikel

Ook interessant: