LEVIY straalt in Barcelona: winnaar European Cleaning Awards

leviy-wint-european-cleaning-awardLEVIY heeft gisterenavond een geweldige prestatie geleverd door een prestigieuze award te winnen bij de European Cleaning Awards. In de categorie Best use of technology in cleaning won LEVIY de award met haar unieke totaaloplossing voor de aansturing van schoonmaak in zorgomgevingen.

De European Cleaning Awards werden voor het eerst op deze omvangrijke schaal georganiseerd. In het prachtige Majestic Hotel in Barcelona was de volledige Europese schoonmaakmarkt vertegenwoordigd. Uit alle landen waren meer dan honderd aanmeldingen voor de 10 verschillende categorieën.

De categorie van LEVIY was erg stevig bezet met onder andere concurrentie van ICE met Robo2 en Diversey met SmartView. Desondanks speelde LEVIY het klaar om met de prijs ervandoor te gaan. Een geweldige beloning en waardering voor het harde en innovatieve werk dat het team van LEVIY de afgelopen twee jaar heeft verzet.

De softwareoplossing waarmee LEVIY hoge ogen gooide, voorziet in een unieke en innovatieve app, waarmee schoonmaakteams in bijvoorbeeld ziekenhuizen real-time ondersteund worden in al hun dagelijkse taken. Van kwaliteitscontroles tot ruimte- en beddenregistratie, en van communicatie binnen het team en met de klant tot het beschikbaar stellen van de actuele protocollen.

Sebastian van der Vinne, CEO van LEVIY: “We konden direct na de award uitreiking rekenen op vele complimenten en interesse uit heel Europa. Een geweldige ervaring dus, met grote potentie voor de toekomst!”

 

 

×