LEVIY op INTERCLEAN: brede blik op de toekomst

Leviy Hotel & LeisureDe grootste schoonmaakvakbeurs van de wereld, de ISSA/INTERCLEAN, begint bijna. Een fantastische gelegenheid om de nieuwste mogelijkheden, producten en visies van de gehele wereld te bekijken. Natuurlijk is LEVIY op dit event prominent aanwezig!

“We hebben voor deze editie groot uitgepakt met een omvangrijke stand, waarop we al onze innovaties, oplossingen en visie graag met u delen. Naast de innovatieve modules als DKS, Checklist, Communicatie, Registratie, Planning, Formulieren en Documenten presenteren we live demo’s van ons verregaande managementsysteem voor ziekenhuizen, hotels en fabrieken”, blikt Sebastiaan van der Vinne, CEO van LEVIY, vooruit. Daarnaast bezoekers aan de LEVIY-stand de nieuwste ontwikkelingen in sensors, NFC en de verregaande digitale oplossingen van de softwarespecialist.

Van der Vinne: “Maar we vinden het gewoon ook hartstikke leuk om even een kop koffie (of wat sterkers :-)) met u te drinken en bij te praten. Om te laten zien hoe uw schoonmaakbedrijf of schoonmaakdienst ook klaar kan zijn voor de nabije toekomst.”

De internationale partners uit de UK en Brazilië zijn ook op de LEVIY-stand aanwezig. Dus zelfs een kijkje in de schoonmaak van andere landen behoort tot de mogelijkheden. U vindt LEVIY in het Management & Mobility Paviljoen van de ISSA/INTERCLEAN Amsterdam van 10 tot en met 13 mei in hal 9, standnummer 212.

Nu alvast kennismaken met een van de producten van LEVIY? Klik op deze link naar YouTube voor de digitale oplossing Hotel & Leisure.