LEVIY haalt prestigieuze ISO certificering

ISO9001LEVIY heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan het behalen van twee ISO-certificeringen: ISO 9001 en ISO 27001. Met name het laatste certificaat verdient extra aandacht, aangezien dit een zeer strenge certificering is op het gebied van informatieveiligheid. “LEVIY staat niet alleen voor hoge innovatie, maar ook voor stabiliteit en veiligheid. Wij zijn een partner voor nu én de toekomst”, aldus Sebastiaan van der Vinne, CEO van LEVIY.

 “Dagelijks werken er meer dan 1000 gebruikers met ons systeem die allerhande informatie registreren, communiceren en verwerken. Deze gebruikers en onze klanten moeten er zodoende vanuit kunnen gaan dat wij er alles aan doen om deze informatie veilig te behandelen”, licht Sebastiaan van der Vinne toe.

Bloed, zweet en tranen
“Het ISO 27001 certificaat is een enorme kluif. Er wordt gekeken naar de technische veiligheid van het systeem, maar ook zaken als BHV, opleidingen, leveranciersmanagement, rampscenario’s en constante stabiliteit van de dagelijkse organisatie. Met veel energie en de toewijding van een gespecialiseerd adviesbureau hebben we er ons doorheen geslagen!

Echt een partij voor de toekomst
Van der Vinne: “We zijn koploper op het gebied van innovatie en digitalisering in de schoonmaak en dat willen we blijven! Met de ISO 9001 hebben we een managementsysteem in huis dat onze organisatie helpt om op een gestructureerde wijze door te groeien. Tegelijkertijd geeft ISO 27001 ons en onze klanten de rust en stabiliteit die van een bedrijf als LEVIY verwacht mag worden!”

 

Meer informatie: www.leviy.com