KSV Schoonmaak neemt schoonmaakactiviteiten van HydraGroup over

Schoonmaakjournaal HydraGroup - KSV Schoonmaak22 jaar geleden begon Ian Smeyers als zelfstandig ondernemer met HydraCleaning, later HydraGroup. Hiermee trad hij in de voetsporen van zijn opa Nelis, de zingende glazenwasser in Den Haag. In de loop der jaren zijn de diverse glaswaswerkzaamheden uitgebreid met schoonmaakactiviteiten. “Mijn hart ligt bij glas- en gevelreiniging en daarom heb ik besloten onder de naam Nelis Company verder te gaan waar ik gebleven ben, namelijk bij het opleiden van jonge, onervaren glazenwassers met behulp van oudere, ervaren leermeesters. Ik ben zeer blij dat KSV Schoonmaak per 1 juni de schoonmaaktak volledig van ons heeft overgenomen.”

De overname van de schoonmaaktak van HydraGroup heeft alles te maken met vernieuwing en professionalisering. Ian Smeyers: “Er moest een nieuwe schoonmaakorganisatie gezocht worden, die flexibel en toekomstbestendig is. Die hebben we gevonden in KSV Schoonmaak.”

Kwaliteit, service en vertrouwen
KSV Schoonmaak staat voor Kwaliteit, Service, Vertrouwen. Dat is kort maar krachtig waar het bedrijf om draait en waarmee zij zich onderscheiden binnen de markt van de schoonmaakdienstverlening. Een hoge kwaliteit van diensten, materialen en mensen, een organisatie die gericht is op dienstverlening vanuit een proactieve houding en mensen waarop u kunt vertrouwen. “Rolien van Groeningen is eigenaar en al bijna tien jaar een bekend gezicht in de schoonmaakbranche. Met een achtergrond in de dienstverlening en de zorg zet Rolien zich met hart en ziel in voor haar relaties”, introduceert Smeyers haar.

Van Groeningen: “Je schoonmaakwerkzaamheden aan professionals overlaten is tegenwoordig geen overbodige luxe meer. We willen net dat stapje extra zetten voor onze klanten en ze de kwaliteit, service en het vertrouwen geven die ze verdienen. Daar ligt onze kracht.”

Garantie voor continuïteit
De overname van de schoonmaakactiviteiten van HydraGroup betekent dat de schoonmaakmedewerkers een andere werkgever krijgen. In samenwerking met KSV Schoonmaak worden de medewerkers hierin goed begeleid. Smeyers tot slot: “Het mooiste resultaat is natuurlijk dat iedereen zijn of haar werk kan behouden! De klanten zien nog steeds dezelfde schoonmakers, maar dan in andere werkkleding. Vanuit het management is er ook één aanspreekpunt en één facturerende partij. Op die manier zijn zaken transparant, bestuurbaar en controleerbaar. Kortom: voor opdrachtgevers en medewerkers is KSV Schoonmaak de beste garantie voor continuïteit.”

Op de foto Ian Smeyers (HydraGroup/Nelis Company) en Rolien van Groeningen (KSV Schoonmaak)

 

Premium

Schoonmaken na lockdown: hygiënisch veilig is het nieuwe schoon

Hygiëne, veiligheid, vertrouwen: opnieuw ‘zoomt’ Vileda Professional via een kort, krachtig en waardevol webinar...