14 september 2015

Koster & Co wint Nationale Schoonmaakbedrijven Award 2015

Het in Zierikzee in 1983 opgerichte Schoonmaakbedrijf Koster & Co met een vestiging in Alkmaar is winnaar geworden van de Nationale Schoonmaakbedrijven Award 2015. Het bedrijf is voornamelijk actief in Zuidwest-Nederland en Noord-Holland. Het schoonmaakbedrijf valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie in deze branche. In een markt die continu in beweging is, weet Koster & Co door zijn vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen en is het haar concurrenten vaak een slag voor. Koster & Co heeft een breed dienstenpakket om zo haar marktpositie in dunbevolkte regio’s te waarborgen.

Directeur eigenaar Jan Koster vertelt hoe het bedrijf zich tracht te onderscheiden: “Koster en Co streeft naar een hoge kwaliteit en een breed assortiment aan diensten: naast ‘normale’ schoonmaakwerkzaamheden bij bedrijven, maar ook met ‘Miep’ bij particulieren, biedt men ook glasbewassing met ladder, hoogwerker of tuckerpole (glazenwasser met telescoop steel), hogedruk-gevelreiniging, tapijtreiniging, terreinreiniging en zelfs een wasseretteservice en een 24/7 calamiteitenservice. Onder de klanten ook recreatiebedrijven, fabrieken en zelfs een voetbalstadion.”

Koster & Co BV werkt met zo’n 100 enthousiaste vakkundige en klantvriendelijke medewerkers. Met als resultaat een hoge klanttevredenheid. Klanttevredenheid zit hem vaak in kleine dingen. Koster vertelt lachend: “Wij sturen onze klanten een sms’je dat de glazenwasser onderweg is.”

Toelichting commissie Nationale Business Award
Koster & Co is tevens genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2015. De commissie licht deze nominatie als volgt toe: “Schoonmaakbedrijf Koster & Co heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming in schoonmaak, met een zeer sterke positionering. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten en heeft op dat gebied inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd. Het bedrijf wordt algemeen als een van de leidende bedrijven in de branche gezien en weet haar grote kennis van schoonmaken en haar klant- en servicegerichte aanpak uitstekend met elkaar te combineren, waardoor zij een zeer grote mate van tevredenheid bij haar klanten weet te bereiken.”

Positie in de Markt
Koster & Co zorgt voor een goede planning, voorbereiding, uitstekende materialen en machines en levert maatwerk. Innovatie is het sleutelwoord. Het bedrijf is continue actief bezig haar producten en diensten verder te innoveren. Koster & Co investeert volop in de modernste apparatuur en techniek. Een goed voorbeeld hiervan is reinigen met droogijs en de i-mop.

Schoonmaken is een vak en is en blijft mensenwerk!

 

 

Deel dit artikel

Ook interessant: