10 maart 2015

Knol Cleaning Solutions lanceert nieuwe website

Op 6 maart heeft Knol Cleaning Solutions met trots zijn nieuwe website gelanceerd: www.knol.com. “Met deze website willen we als bedrijf particulieren en bedrijven optimaal bedienen. De website moet als allesomvattende kennisbank dienen”, aldus Hilco Knol. Bezoekers kunnen alle producten van Knol Cleaning Solutions bekijken en zich informeren over juiste en eerlijke informatie over schoonmaken, met name gericht op stoomreinigers en stofzuigers voor particulier en professioneel gebruik.

De website zal regelmatig worden vernieuwd en verbeterd om de klanten nog beter van dienst te zijn. “Zo willen we nabije toekomst de website bezoeker ook gedetailleerde cases aanbieden, waarbij diep wordt ingegaan op specifieke schoonmaaktoepassingen door middel van informatie, voor en na foto’s en online demonstraties”, aldus meldt het persbericht.

Naast de website start Knol ook met het verzenden van nieuwsbrieven met informatie over schoonmaakoplossingen, een specifiek product en de Tip van Leen! Tevens wordt gewerkt aan een update van het Knol-Youtube kanaal, waar het Knol-team online demonstraties uploadt en specifieke toepassingen belicht, met de juiste schoonmaakproducten en technieken.

Over Knol
Knol startte in 1969 in Dordrecht als Knol Stofzuigerhuis, opgericht door de heer Knol senior. Door de overname van een elektrotechnisch installatiebedrijf en de groei van Knol Stofzuigerhuis werd in 2013 de basis gelegd voor Knol Cleaning Solutions, een bedrijf waar service en verkoop van hoogwaardige reinigingsmachines de core business is. In de loop der jaren is KNOL Cleaning Solutions zich steeds meer gaan richten op het gebied van reinigingssystemen met als specialisatie stoomreiniging. Met het importeurschap van onder andere Kerstar stofzuigers en de stoomreinigers van de merken Robby en Doman beschikt men over een uitgebreide lijn hoogwaardige machines, die elk aan de top van hun marktsegment staan. Een eigen productiefaciliteit voor stoomunits en reinigingsmachines voorziet in de groeiende vraag naar maatwerk voor speciale projecten.

Gerelateerd artikel: Knol Cleaning Solutions over stoffen en stomen in het SBS6-programma Feiten & Fabels

 

Deel dit artikel

Ook interessant: