Kleenex Botanics luxe foam handreinigers: beste zeepformule ooit

Schoonmaakjournaal - Kleenex BotanicsOnder de naam Kleenex Botanics introduceert Kimberly-Clark Professional luxe foam handreinigers met antibacteriële ingrediënten. De handreinigers zijn gecertificeerd met het Ecolabel. Het slimme pompsysteem zorgt voor luxueus zeepschuim, waarbij de efficiënte schuimformule 2500 doseringen per vulling van 1 liter levert.

De Kleenex Botanics Handreinigers zijn verkrijgbaar in drie (geur)varianten, die zijn afgestemd op de Aircare luchtverfrissers: (1) Energy met theeboomolie en citroen: verkwikkend en opwekkend; (2) Fresh met Aloë Vera en komkommer: verfrissend en vernieuwend, en (3) Joy met witte lelies en rozen: verzachtend en revitaliserend,

Alle varianten zijn dermatologisch getest en geschikt voor regelmatig gebruik. De vullingen passen in drie zeepdispensers van Kimberly-Clark Professional: Aquarius, Aquarius Black en een roestvrijstalen dispenser. “Kleenex Botanics Handreinigers zijn gemaakt met onze beste zeepformule ooit. De handreinigers geven de gebruikers een aangenaam en luxueus gevoel”, aldus concludeert Kimberly-Clark Professional.

 Meer informatie: http://www.kcprofessional.nlen http://www.kcprofessional.nl