King Nederland en D-Care gecertificeerd voor vernieuwde ISO

certificering - stockfotoKing Nederland en zusterbedrijf D-Care, specialisten in inkoop en distributie van facilitaire en medische disposables zijn onlangs, als koploper in de zorglogistiek, gecertificeerd voor de vernieuwde normen voor kwaliteitsmanagement (ISO 9001) en milieumanagement (ISO 14001).

Hiermee voldoen King en D-Care aan de nieuwste eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en milieumanagement. King en D-Care hebben kwaliteit en milieu hoog in het vaandel en ontwikkelen op dit gebied altijd door. Onze hoge kwaliteitseisen zorgen ervoor dat wij de zorgklanten te allen tijde kunnen bijstaan. Betrouwbaarheid en service zijn hierbij de sleutel.

In 2015 is een certificatietraject gestart, samen met bureau Kader, voor zowel D-Care als de twee vestigingen van King, om één gezamenlijke certificering te behalen voor de beide normen. Er is toen een heel nieuw ISO handboek geschreven dat gebaseerd is op de nieuwe normeisen. Op 20 mei 2016 zijn de certificaten uitgereikt. Onlangs heeft er een tussentijdse audit plaatsgevonden die ook goed is verlopen.

×