31 juli 2015

Kimberly-Clark SCOTT MAX: dispenser voor rolhanddoeken van 350 meter

Kimberly-Clark Professional heeft het SCOTT MAX Systeem geïntroduceerd. Een SCOTT MAX Rolhanddoek is 350 meter lang. De speciale AQUARIUS Rolhanddoekdispenser geeft per keer een handdoek van 25 cm uit, zodat per rol maar liefst 1400 handdoeken beschikbaar zijn.

Dankzij deze hoge uitgiftecapaciteit combineert het systeem gebruikerstevredenheid met schoonmaakefficiëntie: een hogere capaciteit betekent minder vaak bijvullen en dus lagere arbeidskosten. De handdoeken worden uitgegeven zonder de dispenser te hoeven aanraken. Het SCOTT MAX Systeem draagt zo bij aan het verminderen van kruisbesmetting en de verspreiding van bacteriën. De verbruikskosten zijn laag en het onderhoud is eenvoudig. Perfect voor drukke locaties, zoals toiletruimtes en werkplekken in kantoren, op plaatsen waar voedsel verwerkt wordt en in openbare ruimtes (bijvoorbeeld ziekenhuizen, luchthavens en sportstadions).

De frustrerende situatie dat er geen handdoeken meer beschikbaar zijn in de toiletruimte, wordt vermeden. Het SCOTT MAX Systeem levert bovendien prima uitgifteprestaties, onder meer omdat voorkomen wordt dat delen van de handdoek al afscheuren voordat de hele handdoek is afgesneden. SCOTT MAX is daardoor makkelijker in het gebruik. Bovendien draagt het systeem bij aan een beter imago voor toiletruimten én minder rotzooi.

Dankzij het gebruik van AIRFLEX Technologie, absorberen de SCOTT MAX Rolhanddoeken water sneller dan conventionele papieren handdoeken. Het drogen van de handen gebeurt snel en effectief, waardoor er minder wordt verbruikt (en er dus ook minder afval is). De zachte handdoeken voelen aan als textiel en combineren een hoog absorptievermogen met uitstekende natsterkte. Hierdoor zijn er minder handdoeken nodig om de handen te drogen.

Meer informatie: www.kcprofessional.nl of www.kcprofessional.be

 

 

Deel dit artikel

Ook interessant: