3 september 2015

Key-Quality neemt Van Veen Schoonmaak Consultancy over

Met ingang van 1 januari 2016 neemt Key-Quality uit Sittard de activiteiten van Van Veen Schoonmaak Consultancy uit Vaals over. Key-Quality is een adviesbureau voor inkoop en facilitair management.

De reden van de overname is een gedeeltelijke bedrijfsbeëindiging van Reyk van Veen, directeur-eigenaar van Van Veen Schoonmaakconsultancy. Van Veen blijft diverse werkzaamheden in onderaanneming voor Key-Quality uitvoeren. Beide partijen staan bekend om hun kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en hebben al vele jaren bewezen succesvol werkzaam te zijn in de facilitaire markt.

Met de overname geeft Key-Quality verdere invulling aan het realiseren van de geformuleerde groeidoelstelling van het bedrijf. Zowel de activiteiten als de klantenportefeuilles van Van Veen Schoonmaakconsultancy sluiten goed op elkaar aan. De komende maanden vindt een zorgvuldige overdracht plaats.

Op de foto v.l.n.r.: Patrick Wiggerman (directeur Key-Quality), Reyk van Veen (eigenaar Van Veen Schoonmaak Consultancy) en Roger Daemen (directeur Key-Quality)

Deel dit artikel

Ook interessant: