24 mei 2015

Keukenhof en ISS kijken terug op succesvol seizoen

In het seizoen 2015 heeft Keukenhof een recordaantal van 1.175.000 bezoekers van over de hele wereld getrokken die het park waardeerden met een 8,7. ISS heeft hieraan bijgedragen door voor het zevende jaar op een rij de verantwoordelijkheid te dragen voor de schoonmaak van Keukenhof.

ISS heeft onder andere zorggedragen voor het schoonmaken van de toiletten, de ruim 450 prullenbakken en alle restaurant- en keukenvloeren. Gezamenlijk hebben de ISS-medewerkers er door middel van een schone omgeving aan bijgedragen dat de vele bezoekers een leuke dag hadden. De omgeving en werkzaamheden hebben ervoor gezorgd dat alle ISS-medewerkers met veel plezier hard hebben gewerkt om Keukenhof er zo schoon en netjes mogelijk uit te laten zien!

In 2016 is Keukenhof geopend van 24 maart tot en met 16 mei, het thema is dan De Gouden Eeuw. ISS zal ook in 2016 zorg dragen voor een schoon en netjes park.

Bart Siemerink (directeur van de Keukenhof): “Wij zijn goed in het organiseren van een bloemententoonstelling en werken met professionele partners op andere terreinen. Niet alleen het park dient er verzorgd en schoon uit te zien, maar ook de paviljoens, restaurants en de sanitaire voorzieningen. ISS heeft hierin een belangrijke verantwoordelijkheid. Ruim een miljoen bezoekers in 8 weken verwelkomen, kan alleen met goede expertise en een zeer flexibele inzet.

Dennis Kentrop (directeur van ISS Cleaning West) “We zijn trots dat we dit jaar wederom als partner schoonmaak mochten leveren tijdens de 8 weken dat Keukenhof open was. Er is een intensieve voorbereiding aan vooraf gegaan waarin we beter inzicht hebben gekregen in de ontwikkelingen van het park en hoe wij onze rol daaraan konden aanpassen. De mix van een nieuw management en ervaren en enthousiaste medewerkers hebben wederom geleid tot een succesvol seizoen. Wij halen lering uit alles wat we doen, zodat we er ook in 2016 ons voordeel mee kunnen doen.

Deel dit artikel

Ook interessant: