KATRIN op ISSA/INTERCLEAN: ervaar de nieuwe Inclusive dispenserlijn

Katrin_inclusive_range selectionErvaar hoe duurzaamheid en praktische creatieve ideeën tot meer succes en ‘better cleanliness’ leiden. Op de ISSA/INTERCLEAN Amsterdam, van dinsdag 10 tot en met vrijdag 13 mei in de RAI Amsterdam, presenteert KATRIN in hal 10, standnummer 305, haar nieuwe dispenserlijn Inclusive, geflankeerd door een hoogwaardig assortiment hygiëneartikelen, papieren handdoeken, toiletpapier, dispensers en servetten.

KATRIN, specialist in frisse, behaaglijke en functionele openbare toiletruimten en werkplekken in bedrijven, hotels, scholen, restaurants en gezondheidszorg, lanceert de nieuwe dispenserlijn: KATRIN Inclusive. Na jaren van onderzoeken, ontwikkelen, testen en produceren kwam de KATRIN Inclusive-dispenserlijn tot stand. De KATRIN Inclusive is bijzonder, want in deze lijn komen functionaliteit, duurzaamheid en representativiteit samen. De helder witte en stijlvol zwarte dispensers zijn moeiteloos en ergonomisch te gebruiken door mensen van alle leeftijden en met verschillende fysieke mogelijkheden. En ook aan het servicepersoneel en de schoonmaker is gedacht, want het onderhoud van de dispensers is nog praktischer door alle vernieuwingen.

Het team van KATRIN nodigt u uit voor een bezoek aan haar stand op de 26e editie van de ISSA/INTERCLEAN Amsterdam, van 10 tot en met 13 mei in de RAI Amsterdam. U zult daar de perfecte hygiënische ervaring opdoen, want KATRIN biedt dé intelligente oplossingen voor toiletruimtes. Deze helpen om u kosten te besparen, maar verhogen ook de productiviteit en motiveren medewerkers. Met de juiste hygiëne kan het risico op infecties worden beperkt en wordt het ziekteverzuim verlaagd. En dat bespaart het Europese bedrijfsleven jaarlijks vele miljoenen euro’s. 

Bezoek de KATRIN-stand, nummer 305 in hal 10, tijdens de ISSA/Interclean 2016 van dinsdag 10 tot en met vrijdag 13 mei in de RAI Amsterdam.