Karel Koppens nieuwe corporate salesmanager ICS

ICS Groep - Karel Koppens (ciscamikx.com)Per 1 mei gaat Karel Koppens aan de slag als corporate salesmanager bij ICS. Koppens heeft uitgebreide ervaring in de facilitaire dienstverlening en is specialist op het gebied van Europese aanbestedingen. Met Koppens haalt ICS een ervaren en gedreven kracht binnen.

De afgelopen vijf jaar werkte Karel als salesmanager key accounts en sectormanager overheid & onderwijs bij Vendor. Daarvoor was hij werkzaam bij CWS. Vanuit diverse invalshoeken heeft hij collega’s en teamleden succesvol opgeleid, gemanaged en gecoacht in het inschrijven op aanbestedingen. Koppens: “Mijn overstap naar ICS is voor mij een zeer mooie uitdaging. Ik kijk ernaar uit om met het Salesteam aan de slag te gaan om invulling te geven aan de wensen en behoeften van nieuwe opdrachtgevers.”

“Met zijn kennis en ervaring zal Karel een goede bijdrage gaan leveren in de realisatie van de doelen van ICS. We zijn erg blij met zijn komst”, aldus Bart van der Sluijs, algemeen directeur ICS Groep.

Karel Koppens neemt de taken over van René de Leeuw van Weenen die per april 2016 de organisatie heeft verlaten.