24 juli 2015

Kärcher zorgt ook voor toiletexperience op werelds grootste motorcross

Net als vorig jaar is Kärcher ook deze zomer weer van de partij op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Deze 19e editie op 24, 25 en 26 juli zet de reinigingsspecialist teams in op drie fronten: in het rennerskwartier, in de backstage wagenpark en … op het toilet.

“Het leven is één groot feest!”, is de slogan van de organisatie en meteen ook rake samenvatting van de bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater, humor, veel gekte en spektakel, die de Zwarte Cross is. De organisatoren hebben een gevarieerd programma op poten gezet en hopen daarmee de 185.000 bezoekers van vorig jaar nog te overtreffen.

Reinigingsstations
Op 24, 25 en 26 juli vindt op het terrein De Schans in Lichtenvoorde de grootste motorcross driedaagse ter wereld plaatst. Motorcross … dat is opstuivend zand, stof en dus ook vuile motoren. Op zulke momenten is Kärcher nooit ver weg. Opnieuw richt de reinigingsspecialist op het terrein twee reinigingsstations in. In het rennerskwartier worden de motoren van alle deelnemers weer helemaal schoon gespoten. In de backstage wagenpark kunnen medewerkers terecht voor de reiniging van alle materiaal  – van heftrucks tot fietsen, van quads tot kranen –  dat wordt ingezet bij de opbouw en de afbraak van het event.

Schone toiletunits
Ook waar de bezoekers van de Zwarte Cross het wellicht helemaal niet zouden verwachten, komen ze Kärcher tegen. Voor het eerst zal de reinigingspartner van de Zwarte Cross immers het materiaal leveren voor de reiniging van de spoeltoiletten op het eventterrein. En wie helemaal een unieke beleving wil, kiest voor een sanitaire stop in die ene toiletunit die Kärcher voor de gelegenheid extra heeft aangekleed!

Deel dit artikel

Ook interessant: