1 juni 2015

Kärcher veegmachine bekroond met Pulire Innovation Award

Kärcher heeft met de veegmachine KM 125/130 R de Innovation Award gewonnen op reinigingsvakbeurs Pulire in Verona. Zes producten haalden de finale. De jury riep het Kärcher-toestel uit tot eindwinnaar en loofde vooral de talrijke innovaties die de machine verenigt.

Met de KM 125/130 R biedt Kärcher een technologisch hoogwaardige veegmachine binnen de klasse 125 cm. Kern van de nieuwe ontwikkeling is de combinatie van grote gebruiksvriendelijkheid en efficiënt werken. Het bijzonder wendbare toestel telt tal van innovaties. Eén daarvan is de unieke veegsikkelbezem waarmee hoeken moeiteloos in één werkgang worden schoongeveegd. Voor gemakkelijk onderhoud en het veilig overwinnen van drempels en hellingen is er bovendien de hoofdveegwals die op de achteras werd gepositioneerd.

Met een werkbreedte van 125 cm realiseert de nieuwe KM 125/130 R, met één zijbezem, oppervlakteprestaties tot 10.000 m²/u. Samen met de vele innovaties maakt dit van de machine een universeel toestel voor toepassing in de logistiek, maar ook in diverse industriële omgevingen zoals onder meer productie- en opslagruimten, bedrijfs- en parkeerterreinen. Voor deze machine is het vlootbeheersysteem Kärcher Fleet als optie verkrijgbaar. Dit maakt integratie in een grotere vloot reinigingsmachines mogelijk, net als de beschikbaarheid van machinegegevens voor geoptimaliseerd gebruik en onderhoud.

Deel dit artikel

Ook interessant: