18 januari 2016

Kärcher present op eerste editie van Saveurs & Métiers

Van zondag 24 tot en met dinsdag 26 januari is Kärcher een van de meer dan honderd exposanten op Saveurs & Métiers, de nieuwe vakbeurs voor de voedingsindustrie. Op stand 1504 van Namur Expo toont Kärcher een ruime selectie uit haar assortiment hogedrukreinigers, tapijtreinigers, stof-/waterzuigers en schrob-/zuigmachines. Stuk voor stuk apparaten geschikt voor toepassing in de voedingssector, zowel voor de industriële als voor de retailomgeving.

De organisatoren pakken op deze eerste uitgave uit met een interessant demo- en conferentieprogramma. Ook de wedstrijden voor Meilleur jeune pâtissier (De beste jonge banketbakker) en Couteau d’Or (Het Gouden Mes, vakwedstrijd voor leerjongeren slager-spekslager) lokken ongetwijfeld heel wat volk naar de expohallen.

“Een veelbelovend professioneel evenement”, zegt Kees Wagtmans, managing director van Kärcher. “Met een veelzijdig beursaanbod uit de productie van voeding en dranken, materialen en uitrustingen, technologie en diensten, mag Kärcher hier uiteraard niet ontbreken.”

Op de foto de beursdeelname van Kärcher aan de vakbeurs Facilitair  

Deel dit artikel

Ook interessant: