Kärcher Nederland opent nieuw hoofdkantoor in Made

Karcher opening pand 2016Op 3 juni rolde Kärcher de loper uit voor de vele gasten op de officiële opening van het nieuwe hoofdkantoor aan de Brieltjenspolder in Made. Omdat de vestiging in Breda stilaan uit zijn voegen barstte, verhuisde de onderneming onlangs naar het nieuwe en ruimere pand in Made. Hier is niet alleen het hoofdkantoor gehuisvest, ook het Kärcher Center voor de regio en een compleet uitgerust trainingscenter.

Bij de bouw van dit nieuwe Kärcher Center werd heel veel aandacht besteed aan duurzaamheid en energiezuinigheid. Zo wordt het gebouw verwarmd en gekoeld met een doordacht warmtepompsysteem en zorgt een intelligent verlichtingssysteem voor een optimaal energieverbruik. Daardoor voldoet dit gebouw aan de internationaal erkende BREEAM-standaard.

In zijn speech verwelkomde Jean-Paul Christy, managing director van Kärcher, de talrijk aanwezige gasten en bevestigde dat dit nieuwe Kärcher hoofdkantoor een belangrijke stap is in de verdere ontwikkeling van het bedrijf in Nederland. Daarna nam John van Oosterhout, wethouder Economische Zaken van Made-Drimmelen, het woord. Hij zei erg blij te zijn met de komst van Kärcher naar deze locatie en benadrukte de meerwaarde voor de regio. Hartmut Jenner, CEO & Chairman Management Board van Kärcher, onderstreepte met zijn aanwezigheid het belang van Kärcher B.V. binnen de Kärcher groep.

Na de toespraken werd overgegaan tot een ludieke openingsact. De rondleiding die volgde, werd door de gasten erg gewaardeerd. Net als het feestelijke avondprogramma dat nadien van start ging.

Op de foto (v.l.n.r.): Jean-Paul Christy (managing director van Kärcher B.V.),  John van Oosterhout (wethouder Economische Zaken van Made-Drimmelen) en Hartmut Jenner (CEO & Chairman Management Board van Kärcher)