Kärcher met ruim assortiment en branchegerichte oplossingen op Health&Care

Health & Care is de ontmoetingsplaats die 6000 professionals uit de zorgsector, zorgindustrie en de overheid samenbrengt. Een van de driehonderd exposanten is Kärcher. De reinigingsspecialist stelt er zijn ruim en divers assortiment branchegerichte oplossingen voor.

In de spotlights op de Kärcher-stand: de nieuwe AFG 100 luchtreiniger, die zorgt voor een gezonde en schone lucht in gesloten ruimtes. Met zijn plasmafilter elimineert hij tot 99,98 % van alle luchtonzuiverheden en geurdeeltjes. Ook de nieuwe WVP 10, Window Vac op batterij voor de professionele gebruiker, krijgt een prominente plaats op de stand.

Verder brengt Kärcher een representatieve selectie uit het ruime assortiment stoomreinigers, kleine schrob-/zuigmachines, stofzuigers, sproei- en extractieapparaten en drinkwaterdispensers. De professionals uit de zorgsector vinden in dat aanbod gegarandeerd de juiste machine om definitief een einde te maken aan de specifieke reinigingsuitdagingen waarmee ze zich dagelijks op de werkvloer geconfronteerd zien.

Afspraak tijdens Health & Care 2018, op 24, 25 en 26 april in Flanders Expo in Gent. Welkom op stand 1 D-52, die Kärcher deelt met zijn partner Ecolab.