8 juni 2015

Kärcher geeft startschot voor integratie Woma-systemen

De deelname van Kärcher aan de zevende editie van de RDD ReinigingsDemoDagen in Lelystad (op 3 en 4 juni) was de gelegenheid om de samenwerking met Woma in Nederland te introduceren.

In 2012 kondigde Alfred Kärcher GmbH & Co. KG in Duitsland al de overname aan van Woma GmbH. Woma, expert in de ontwikkeling en productie van stationaire en mobiele systemen voor ultrahoge druk, ging toen deel uitmaken van de Kärcher Groep. Nu kondigt Kärcher Nederland de integratie aan van Woma in haar organisatie. Het betekent dat Kärcher vanaf heden in staat is om bestaande en nieuwe klanten van Woma-oplossingen te voorzien.

De WOMA-systemen halen werkdrukken variërend van minimum 500 bar tot wel 4000 bar. Ze zijn hierdoor uitermate geschikt voor veeleisende reinigingsopgaven in sectoren zoals bijvoorbeeld de scheepvaart, zware industrie en gebouwensanering. “De productgamma’s van Kärcher en Woma vullen elkaar mooi aan,” zegt Ted Gijsbertsen, productspecialist Woma bij Kärcher. “Met de verkoop van de Woma-systemen verstevigen we onze positie op deze specifieke markt.”

Op de foto Ted Gijsbertsen, productspecialist Woma bij Kärcher

Meer informatie: www.karcher.nl  

 

Deel dit artikel

Ook interessant: