5 maart 2015

Kärcher en ISS Groep sluiten globaal partnership

Het Deense ISS A/S, wereldwijd toonaangevend aanbieder van facilitaire diensten en Alfred Kärcher GmbH & Co. KG, wereldwijd marktleider in het aanbod van reinigingstechnologie, hebben een globale partnerovereenkomst ondertekend. De voor de volgende vijf jaar geldende samenwerking omvat de wereldwijde toelevering van de ondernemingen van de ISS Groep met reinigingsapparatuur van Kärcher.  

In het kader van de nieuwe globale leveranciersstrategie van ISS wist Kärcher zich te onderscheiden van meerdere concurrenten. Samen met een andere aanbieder is Kärcher voortaan exclusief leverancier voor ISS.

Peter Schack, inkoopverantwoordelijke bij ISS, verklaart: “Kärcher heeft ons overtuigd met haar uitgebreide productaanbod en hoge innovatiekracht. Voor onze groep betekent de samenwerking dat we vandaag en in de toekomst wereldwijd uniforme, hoge standaarden kunnen hanteren bij het gebruik van reinigingsmachines en dat we daarmee onze klanten de zekerheid van een uitstekend reinigingsresultaat kunnen bieden.”

Markus Asch, plaatsvervangend voorzitter van het management bij Kärcher, ziet het contract als de bevestiging van de strategische lijn die Kärcher heeft uitgetekend: “We zijn dankbaar voor het bijzondere vertrouwen dat ISS in ons en onze producten heeft. De focus op de klant en zijn reinigingsopdrachten is de kern van onze bedrijfsstrategie. De nu bevestigde samenwerking toont dat we daarmee op de juiste weg zijn.”

Op de foto: Markus Asch, Deputy Chairman van de Kärcher Management Board (2e van links), en Henrik Langebaek, CFO Europe en Group Senior Vice President van ISS, bezegelen de overeenkomst met een handdruk. Ook op de foto: Marc Van Ingelgem, Vice President Global Sales Management Professional Products bij Kärcher (links) en Peter Schack, Head of Procurement bij ISS (rechts).

 

Deel dit artikel

Ook interessant: