Kärcher behaalt met tapijtreiniger Interclean publieksprijs

Karcher - Innovation Award 2016 Visitor's ChoiceOp de ISSA/INTERCLEAN 2016 in Amsterdam heeft Kärcher de publieksprijs gewonnen voor zijn nieuwe tapijtreinigingsmachine. Van de 6000 uitgebrachte stemmen gingen circa 45% naar de machine van Kärcher.

De BRC 40/22 C is geschikt voor de tussentijdse reiniging van tapijtoppervlakken. Dankzij de aan twee kanten 200° draaibare kop is het toestel buitengewoon wendbaar, wat een tijdsbesparing tot 30% kan opleveren. Bovendien kunnen hindernissen makkelijk omzeild worden. Bijzondere aandacht ging naar een intuïtieve bediening en ergonomisch werken: een eenvoudige draaischakelaar voor instelling van het soort werk, een vervanging van walsborstels en zuigbalken zonder gereedschap, een aparte kabelgeleiding en een in de hoogte verstelbare stuurstang zijn daar slechts enkele voorbeelden van.

Kärcher is wereldwijd marktleider in reinigingstechnologie. In 2015 behaalde het familiebedrijf met 2,22 miljard euro de hoogste omzet en met 12,87 miljoen euro aan verkochte machines het hoogste aantal in zijn geschiedenis. Met hogedrukreinigers, stofzuigers en stoomreinigers, veeg- en schrob-/zuigmachines, reinigingsinstallaties, detergenten, droogijs-straalmachines, drink- en waterbehandelingsinstallaties, waterverdelers en een telematisch vlootbeheer biedt Kärcher innovatieve probleemoplossingen aan. Ze omvatten op elkaar afgestemde producten en toebehoren, alsook advies en service.

Op de foto neemt Marco Cardinale, hoofd product management Floor Care bij Kärcher, de publieksprijs van de ISSA/INTERCLEAN 2016 voor de nieuwe tapijtreinigingsmachine BRC 40/22 C in ontvangst van Rob den Hertog, beursmanager RAI Amsterdam, en Pemila Lalou, presentator van de Innovation Award Ceremony.

×