3 juli 2015

Kamphuis Hoogwerkers dealer France Elévateur Autohoogwerkers

Kamphuis Hoogwerkers is sinds 1 maart officieel dealer van France Elévateur autohoogwerkers voor Midden- en West-Nederland. France Elévateur is specialist in hoogwerkers op vrachtwagens en bestelwagens. Deze hoogwerkers kunnen standaard uitgevoerd worden met een technische ruimte voor transport van onderdelen en gereedschap.

Het programma bestaat uit 28 telescoop-, knik- en bestelwagen autohoogwerkers, waarvan er vijftien met een chassis gewicht onder de drie ton, die met een rijbewijs B gereden mogen worden. Deze autohoogwerkers hebben werkhoogtes van 10,25 – 16,3 meter, reikwijdtes van 5 – 8,5 meter en hefcapaciteiten van 120 of 200 kg.

De dertien overige autohoogwerkers hebben een chassis gewicht groter dan drie ton, waarvoor een rijbewijs C vereist is. Ook hier gaat het om telescoop-, knik- en bestelwagen autohoogwerkers met werkhoogtes van 15,50 – 28,20 meter, reikwijdtes van 8,5 – 23,00 meter en hefcapaciteiten van 200, 265 of 300 kg.

Toonaangevend in autohoogwerkers
France Elévateur is in 1986 opgericht en is een toonaangevende Franse producent en specialist in autohoogwerkers. Het bedrijf heeft een jaaromzet van € 41 miljoen en er werken 200 mensen. France Elévateur is met Kamphuis in zee gegaan, omdat het zijn activiteiten in de Benelux wil uitbreiden. “Kamphuis Hoogwerkers past als hoogwerker specialist prima bij ons”, vertelt de heer Brahim, van France Elévateur.

Volgende stap
Kamphuis Hoogwerkers heeft ruim 44 jaar ervaring in de verhuur van hoogwerkers en is specialist in autohoogwerkers. Emiel Kamphuis, mede eigenaar van Kamphuis: “Na jarenlang actief geweest te zijn in de verhuur van hoogwerkers, zijn we nu met het dealerschap van France Elévateur ook gestart met de verkoop van nieuwe hoogwerkers. We zien dit als de volgende stap voor Kamphuis om ons specialisme op het gebied van autohoogwerkers te vergroten. Het dealerschap is gestart met de verkoop van acht France Elévateur autohoogwerkers aan Ziut”.

Kamphuis Hoogwerkers heeft een vestiging in Zutphen en twee vestigingen in Duitsland, onder de naam MA-BO (www.ma-bo-gronau.de). In totaal heeft Kamphuis Hoogwerkers 30 verschillende autohoogwerkers in de verhuur tot hoogtes van 70 meter.

Deel dit artikel

Ook interessant: