29 juni 2015

Kaboom Hotel Maastricht sluit meerjarig contract met CSU Albatros

Kaboom Hotel in Maastricht gaat een meerjarige samenwerking aan met CSU Albatros voor de complete schoonmaakdienstverlening. 

Kaboom Hotel in Maastricht is een uitbreiding van de hotels van La Bergère Group (LBG). CSU Albatros verzorgt daarvoor al langer de schoonmaakdienstverlening in Townhouse Designhotel Maastricht en Hotel St. Martenslane. LBG ontwikkelt en exploiteert innovatieve hospitality-concepten. Josine Vendrik, hotel manager bij La Bergère Group: “Wij zochten voor Kaboom Hotel wederom een schoonmaakbedrijf dat scherp is op een squeaky clean hotel. CSU Albatros voldoet hieraan tegen een eerlijke prijs”. CSU Albatros is al bijna vijftig jaar specialist in het ontzorgen van housekeeping. Medewerkers die excelleren in hospitality en een optimale servicebeleving in de scherpste prijs- kwaliteitverhouding dragen bij aan de hoge standaard van CSU Albatros.

Op de foto v.l.n.r.: Stijn Feiter, rayonleider CSU Albatros; Robert Goudappel, directeur CSU Albatros; Fernand Drijgers commercieel manager CSU Albatros; Josine Vendrik, hotelmanager La Bergère Group; en Marjo Kerens, rayonleider CSU Albatros 

Deel dit artikel

Ook interessant: