4 oktober 2015

ISSA opent vrouwenforum ISSA Hygieia Netwerk

ISSA, de wereldwijde vereniging voor de schoonmaakbranche, maakt bekend dat het lidmaatschap wordt opengesteld voor het ISSA Hygieia Netwerk. Het ISSA Hygieia Netwerk is een vrouwenforum met als missie het bevorderen en behouden van vrouwelijke beroepsbeoefenaren in alle sectoren en op alle niveaus van anciënniteit en ervaring binnen de wereldwijde schoonmaakgemeenschap.

Deze levendige, wereldwijde gemeenschap is genoemd naar de Griekse godin van reiniging en hygiëne en zal haar leden permanente educatie, netwerkmogelijkheden, professionele ontwikkeling en erkenning binnen de branche bieden—naast het sterke gevoel een doel te hebben en zelfontplooiing, dat ontstaat als men betrokken is bij dit goede doel.

ISSA’s missie
“Het faciliteren van voortdurende netwerk- en commerciële kansen voor onze leden in de internationale schoonmaakbranche is de kern van ISSA’s missie,” zegt ISSA directeur emeritus John Garfinkel. “Het ISSA Hygieia Netwerk —en haar werk om vrouwen vooruit te helpen in onze branche—passen van nature bij elkaar.  Wij willen bedrijven stimuleren om naar hun personeelsbestand te kijken om voorbeeldig leiderschap te helpen diversifiëren en ontwikkelen.”

Leden van ISSA die belangstelling hebben om deel te nemen aan het ISSA Hygieia Netwerk kunnen zich tot 31 december 2015 gratis online voor een jaar aanmelden op www.issa.com/hygieia.

Onderwijs en Training
Sinds haar oprichting in november 2014 is een adviesraad van vrouwelijke leiders, onder voorzitterschap van Dr. Ilham Kadri, directeur van Diversey Care (een onderdeel van Sealed Air), bezig met de ontwikkeling van het kader van het netwerk voor lidmaatschap en diensten.

Naast de ontwikkeling voor leiderschap voor managers en leidinggevenden zal het onderwijsprogramma ook helpen om de uitdagingen aan te pakken waar eerstelijns medewerkers mee te maken krijgen, zoals geletterdheid, training voor certificering en de praktijk van het werk.

Leden van de raad zullen meer informatie geven tijdens The Women’s Forum, op 20 oktober van 15:30 tot 17:00 uur, tijdens ISSA/INTERCLEAN® Noord-Amerika, die plaatsvindt van 20 – 23 oktober 2015 in Las Vegas, NV, VS.

“We moeten nooit vergeten dat in de schoonmaakbranche, zoals in elk facet van het leven, vrouwenrechten ook mensenrechten zijn,” zegt ISSA directeur John Barrett. “Gendergelijkheid en de emancipatie van de vrouw zijn essentieel voor onze duurzame toekomst.”

ISSA Hygieia Netwerk Onderscheidingen
Het doel van het ISSA Hygieia Netwerkprogramma voor Onderscheidingen is erkenning te schenken aan personen en bedrijven die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan gendergelijkheid en inclusiviteit binnen de wereldwijde schoonmaakbranche. De onderscheidingen zullen jaarlijks worden gepresenteerd en staan voor iedereen open. De deadline voor de inzendingen voor de onderscheidingen van dit jaar is 15 oktober 2015. Leden van de ISSA Hygieia Netwerkraad zullen de nominaties beoordelen. De winnaars van de ISSA Hygieia Netwerk Onderscheidingen van 2015 zullen op de ISSA Hygieia Netwerkreceptie bekend worden gemaakt op 20 oktober om 17:30 in de Cosmopolitan, Condessa 5, in Las Vegas.

U kunt de criteria voor de nominatie voor een onderscheiding en hoe u hiervoor een aanvraag kunt indienen vinden op www.issa.com/hygieia.

“Ik geloof echt dat erkenning van een buitengewone bijdrage de beste manier is om de trots en de betrokkenheid van beroepsbeoefenaren in onze branche te verhogen,” zegt Dr. Ilham Kadri.  “Sinds ik in deze branche werkzaam ben, blijf ik de bijzondere betrokkenheid en deskundigheid zien van veel mensen die het verdient om beter zichtbaar te zijn en om geprezen te worden.”

Voor meer informatie over het ISSA Hygieia Netwerk, waaronder hoe u lid kunt worden, bezoekt u www.issa.com/hygieia. Als u deelneemt aan ISSA/INTERCLEAN Noord-Amerika, van 20 – 23 oktober in Las Vegas, kunt u ook het ISSA informatiecentrum bezoeken op stand 899.

 

 

Deel dit artikel

Ook interessant: