16 mei 2015

ISSA benoemt Dianna Steinbach tot directeur EMEA-diensten

Na een periode van explosieve groei in het aantal lidmaatschappen heeft ISSA haar aanwezigheid in Europa versterkt met de benoeming van Dianna Steinbach als directeur van EMEA Services. Steinbach verhuist deze zomer met haar familie naar Europa om aan haar nieuwe functie per 1 september invulling te geven. Momenteel vervult Keith Baker deze functie. 

Keith Baker al ISSA blijven vertegenwoordigen als directeur Industry Outreach EMEA. In deze functie is Keith verantwoordelijk voor lidmaatschapsgroei en de ondersteuning van de leden en diensten voor de handelsbeurzen binnen Europa, Midden-Oosten en Afrika.

Carrière
Dianna Steinbach vervulde de functie directeur Marketing op het hoofdkantoor van ISSA in Chicago. Ze heeft gedurende 19 jaar in het hart van de schoonmaak en hygiëne-industrie gestaan. Voordat ze in 2002 voor ISSA kwam werken, werkte ze als redacteur van de Amerikaanse tijdschriften Contracting Profits en Housekeeping Solutions.

Tijdens haar loopbaan bij ISSA heeft Dianna de wereldwijde marketing- en communicatie-activiteiten van de organisatie geleid, waaronder de Value of Clean-campagne. Ook leidde zij opvallende expositiepaneeldiscussies en begeleidde zij seminars en webminars voor ISSA en een breed scala aan distributeurs, contract schoonmaakbedrijven, faciliteiten-beheersgroepen en brancheorganisaties persoonlijk.

Een eer
“Het is een eer om Keith op te volgen en de verantwoordelijkheid voor de EMEA-activiteiten van ISSA op me te nemen. Ik ben vastbesloten om de vele successen van Keith voort te zetten en op te bouwen zoals het uitbreiden van de activiteiten en nieuwe producten en diensten in de hele regio,” aldus Diana Steinbach.

Keith Bakker voegt toe: “Ik ben er erg trots op wat er in de regio bereikt is op het gebied van de lidmaatschapsgroei, de connecties die we hebben gecreëerd, de partnerschappen waarin we hebben bemiddeld, het succes van de Amsterdam, de beurzen in Warschau en Istanbul, en de belangrijke rol die ISSA heeft gespeeld bij de omvorming van de perceptie van de schoonmaakindustrie. Ik heb jarenlang met genoegen gewerkt met Dianna en haar talenten en haar toewijding aan deze industrie van dichtbij mee gemaakt. Ik verheug me erop dat ze naar Europa komt.”

Nieuwe marketingdirecteur
Bovendien verwelkomt ISSA Lisa Richter die de functie van directeur Marketing effectief per 1 juni 2015 in gaat vullen op het hoofdkantoor van ISSA in Chicago, Illinois, Verenigde Staten. 

Over ISSA
Als toonaangevende handelsorganisatie in de wereldwijde schoonmaakindustrie helpt ISSA haar leden om de kijk van de wereld op het schoonmaken te veranderen. ISSA bevordert de visie dat het reinigen een investering is in de gezondheid van de mens, het milieu en de basis verbetert.

De ruim 7000 leden zijn onder andere distributeurs, fabrikanten, vertegenwoordigers van fabrikanten, aannemers, in-house dienstverleners en het bijbehorende personeel. ISSA helpt om professionalisme en succesvol ondernemerschap te bevorderen door wereldwijde netwerkevenementen, regionale seminars en ledenbijeenkomsten te organiseren, waardevolle marktgegevens, nieuws en business tools voor de professionele schoonmaakbranche aan te bieden.

Meer informatie: www.issa.com/emea

Deel dit artikel

Ook interessant: