ISSA Benelux bijeenkomst bij Numatic: “Happy workflow”

Afgelopen dinsdag 21 november organiseerde ISSA Benelux haar netwerkevenement bij  Numatic International in Alphen aan den Rijn. De bijeenkomst bood de 90 aanwezigen de mogelijkheid om (inter)nationale contacten te leggen. De ISSA-vertegenwoordigers tackelde de vraag: waarom moet de schoonmaakbranche ook in Europa gezamenlijk naar buiten treden? Gastbedrijf Numatic motiveerde de voordelen van een happy workflow.

Michel de Bruin, voorzitter van ISSA Benelux, beet het spits af: “Hygiëne en well being komen steeds dichter bij elkaar. De gebruiker (de pandgebruiker maar ook de consument) wil en gaat steeds meer verwachten van de kwaliteit van de schoonmaak. Als we met één stem naar buiten komen, dan kunnen we onze krachtige mooie branche laten horen en de  reeds aanwezige kwaliteit op gebied van schoonmaken en schoonmaaksystemen.” De voorzitter gaf ook inzage in de internationale initiatieven, die ISSA Benelux het afgelopen jaar heeft bewerkstelligd.

De kijk van ISSA
Dianna Steinbach, director international services ISSA, vertelde meer over de voornaamste toekomstplannen en waar de uitdagingen liggen. Director of program development, KJ Boel legde aan de leden en belangstellenden uit waarom de vereniging, en Europeanisering van ISSA zo belangrijk is. “Binnen onze netwerken hebben we al de kennis die we nodig hebben. Dat moeten we benuttigen en dat kan door alle kennis samen te voegen en zo naar buiten te treden.”

Happy Cleaning
Rogier Moorman, gastheer van dit ISSA-netwerkevent gaf kort een uitleg over de werkwijze van Numatic: “Financiële beloning geeft een kort gevoel van beloond worden. Erkenning en een doel bieden hebben meer impact. Gelukkige medewerkers zorgen voor meer productiviteit, meer innovatie, minder veiligheidsincidenten en minder uitval door ziekte. Wij hebben er het afgelopen jaar anders in gestaan.”

Na afloop van de presentaties kregen de aanwezigen nog een rondleiding door het domein van Numatic, waarbij gelegenheid was om vragen te stellen. Het event werd afgesloten met een hapje, drankje en bij vertrek, een gift-bag to go!

Wilt u één minuutje meegluren? Bekijk op YouTube onze impressie van dit ISSA-event in filmbeelden: