29 april 2015

ISS voor derde jaar beste wereldwijde outsourcing-partner

ISS heeft de hoogst mogelijke waardering van vier volle sterren behaald in de ranking van de International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). De ranking is gebaseerd op een grondige beoordeling van de wereldwijde top van outsourcing-bedrijven uit alle industrieën. De volledige top-100 lijst wordt in juni in een speciale editie van Fortune 500 gepubliceerd. 

In de afgelopen jaren heeft IAOP bedrijven op een wereldwijde lijst gerangschikt. In 2013 en 2014 was ISS de beste outsourcing-partner ter wereld. Dit jaar heeft IAOP de procedure veranderd en is overgestapt op een sterwaardering. Wederom heeft ISS, samen met enkele andere bedrijven, de hoogst mogelijke waardering behaald.

Consistente prestatie
Michael Corbett (IAOP-voorzitter): “Worden opgenomen in The Global Outsourcing 100-lijst en de hoogste waardering van vier volle sterren behalen in vier categorieën is niet gemakkelijk. IAOP is verheugd om de uitmuntendheid en prestaties van ISS te erkennen. De waardering van vier sterren zegt veel over de consistentie van de prestaties van ISS.”

Jeff Gravenhorst (CEO van de ISS Group) is dankbaar voor de waardering: “510.968 collega’s hebben eraan gewerkt om ISS aan de internationale top van de outsourcing-industrie te houden. We blijven eraan werken om deze waardering te behouden en – nog belangrijker – om de voorkeursleverancier van onze klanten te blijven. 

Innovatie en CSR
Dit jaar heeft IAOP aparte evaluaties toegevoegd voor programma’s gericht op innovatie en CSR. Gravenhorst is zeer tevreden over de hoge scores die ISS in deze categorieën heeft behaald: “Innovatie en CSR zijn prioriteiten voor ons. Ze zijn cruciaal voor onze langetermijndoelstellingen. We bestaan al meer dan 100 jaar. Om ook de komende 100 jaar bestaansrecht te hebben, moeten we continu op zoek naar nieuwe, slimmere en efficiëntere manieren om onze diensten te leveren en om zichtbaar en positief bij te dragen aan de samenleving.”

Deel dit artikel

Ook interessant: