ISS integraal facilitair dienstverlener bij FrieslandCampina

ISS - Friesland Campina - Peter Beemsterboer en Davy VreijsSinds kort verzorgt ISS Facility Services ook de integrale facilitaire dienstverlening van de vestiging van FrieslandCampina in Leeuwarden. FrieslandCampina – de  grootste zuivelonderneming van Nederland met vele tientallen merken – koos voor ISS als leverancier van geïntegreerde facility services in eerder stadium al voor de twee FrieslandCampina-locaties in Amersfoort. 

FrieslandCampina Leeuwarden en ISS ondertekenden een overeenkomst voor een periode van drie jaar. Binnen het contract staan partnership, hospitality en de integratie van diensten centraal. ISS draagt verantwoordelijkheid voor alle zaken op het gebied van facility management. Ze verzorgt onder meer de catering, schoonmaak, glas- en gevelreiniging, sanitaire voorzieningen, beveiliging en groenvoorziening.

Het concept van ISS voor de FrieslandCampina-locatie in Leeuwarden is gebaseerd op de pijlers Realistic, Feasible and Capable. Met andere woorden op een realistische, verantwoorde en veilige inrichting van de dienstverlening. Hierbij wordt gebruikgemaakt van ondersteunende technologie als facility & IT-software, apps en sensorsystemen.

Op de foto de ondertekening van het contract door Peter Beemsterboer, manufacturing director Friesland Campina Leeuwarden (l), en Davy Vreys, CFO van ISS Facility Services