24 maart 2015

ISS en GVB herpakken samenwerking reiniging Amsterdamse metro’s

ISS is op 1 september 2014 – na een onderbreking van acht maanden – weer gestart met de reiniging van de metro’s van het GVB in Amsterdam. In navolging van deze hernieuwde samenwerking heeft ISS op 1 maart 2015 de werkzaamheden voor GVB bus ook weer opgepakt. 

Tot 1 januari 2014 was ISS verantwoordelijk voor de reiniging van de bussen en metro’s van GVB in Amsterdam. ISS verzorgde de schoonmaak van voertuigen, verwijderde graffiti, rangeerde de voertuigen en beplakte de voertuigen met anti-graffiti folie. Daarnaast huurde GVB de rangeerders bij ISS in. Na een Europese tender kwam er een einde aan de jarenlange samenwerking tussen GVB en ISS. Na ruim een jaar mocht ISS de werkzaamheden voor zowel GVB metro als voor GVB bus weer oppakken.

Dennis Kentrop (directeur van ISS Cleaning West): “ISS werkt al jaren met het GVB samen om een kwalitatieve en betrouwbare schoonmaak dienstverlening te leveren voor GVB Metro en GVB Bussen. We zijn enorm verheugd dat we deze samenwerking met GVB weer mogen oppakken en voortzetten.” Inge Vermeulen (directeur operatie van GVB) tijdens de contractondertekening op 12 februari: “We hebben er veel vertrouwen in en kijken uit naar de hernieuwde  samenwerking”.

Op de foto v.l.n.r. zittend: Inge Vermeulen (directeur operatie van GVB) en Dennis Kentrop (directeur van ISS Cleaning) en staand: Lammert de Hoop (ISS), Frans Cramer (manager GVB LCM), Gerdie van Duin (Inkoop GVB), Abdoel Abdelghani (ISS) en Leo van Alphen (manager operatie Metro GVB)

Deel dit artikel

Ook interessant: