Internationale erkenning voor veiligheidsapp ISS Facility Services

ISS veiligheidappDe door ISS Facility Services ontwikkelde veiligheidsapp is genomineerd voor de Global Innovation Fair in Orlando. De jaarlijkse ISS Innovation Fair, die eind juni dit jaar in het Walt Disney World®Resort in Orlando wordt gehouden, biedt een podium voor de beste innovaties uit de wereldwijde ISS-organisatie. De Nederlandse ISS-app behoort tot de 10 innovaties die dit jaar genomineerd zijn en worden beoordeeld door een jury van senior executives en innovatie-experts.

De veiligheidsapp (HSE-app) geeft medewerkers belangrijke informatie bij noodsituaties. Voordat zij aan het werk gaan kunnen gebruikers er een Laatste Minuut Risico Analyse (LMRA) mee afnemen. Dankzij de camerafunctie op de telefoon kunnen zij bovendien per direct incidenten doorgegeven aan de Servicedesk. Daarnaast kunnen de gebruikers via de tool instructiefilmpjes bekijken.

Mark Steinbusch, manager Quality Health Safety & Environment van ISS Facility Services: “Ik ben er trots op dat onze app tot de genomineerden behoort. Er is nu een grote kans dat onze app internationaal wordt uitgerold naar de meer dan 50 ISS-landen en wereldwijd in gebruik wordt genomen. In Nederland is onze app inmiddels al veel gedownload. Met deze internationale erkenning en de belangstelling vanuit andere landen kunnen we nu wereldwijd verder bijdragen aan een veilige werkomgeving”.

De ISS HSE-app is gratis beschikbaar in de App store (iOS) en via Google Play.