24 maart 2015

Intern conflict leidt tot vroegtijdig aftreden secretaris SieV!

“Het moeilijkste besluit in mijn carrière”, zo typeert Sabine Aalbers de beslissing om af te treden. Tijdens de ALV van de SieV! op 12 maart werd haar aftreden al aangekondigd. Dat Aalbers aftreed voordat er een opvolger is aangesteld, blijkt het gevolg van een intern conflict.

Op de website www.schoonmakeniseenvak.com kondigt Aalbers aan: “Binnen een week, tellend vanaf de laatste algemene ledenvergadering, waarop bekend is geworden dat ik als uw secretaris mijn functie neer leg, wanneer er een juiste opvolger is, heb ik voor mijn gevoel moeten constateren dat het Secretariaat SieV! anders wordt ingericht, wat het werk voor mij als secretaris onmogelijk maakt.”

Op 23 maart is het aftreden officieel geworden, doordat Aalbers zich als secretaris bij de Kamer van Koophandel heeft uitgeschreven. “Het was mij een waar genoegen om 3 jaar en 1 dag uw secretaris te mogen zijn”, aldus Aalbers.

Verder kondigt Aalbers aan: “Ik ga mij de komende tijd beraden wat ik met mijn lidmaatschap van de vereniging wil. Immers, ik ben niet alleen mede-initiatiefnemer en mede-oprichter van SieV!, maar ben ik ook nog steeds voor 1/3 eigenaar van het SieV!-logo. De andere eigenaren zijn Edward Essenberg en Pieta Hoogvliet.

De vereniging Schoonmaken is een Vak! telt nu drie bevoegde bestuurders: de recent herkozen voorzitter Maurice Rutgrink,  bestuurder Jan Kuipers en bestuurder Michael Kronenburg. Huub van Helden is ‘op papier’ penningmeester.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: