20 april 2015

Intentieovereenkomst Vebego en NederlandSchoon

NederlandSchoon zoekt samenwerkingen met ‘merk-waardige’ bedrijven, die de mening delen dat een schone omgeving deel uitmaakt van de bedrijfsvoering. NederlandSchoon beschouwt Vebego als een bedrijf waar deze overtuiging niet alleen leeft, maar ook nadrukkelijk in de praktijk wordt ingevuld. “Klinkt enigszins voor de hand liggend bij een bedrijf waar facilitaire dienstverlening een groot deel van de core business beslaat, maar Vebego en haar bedrijven zetten zich over de hele breedte bewust in voor een schone leefomgeving. Deze samenwerking is inderdaad een mooie match”, concludeert Vebego op haar website.

Op 18 maart is de intentieovereenkomst tussen Vebego en NederlandSchoon getekend door Ronald Goedmakers en Helene van Zutphen. De samenwerking met NederlandSchoon biedt mogelijkheden tot het delen van kennis, het vinden van innovatieve oplossingen, het betrekken van medewerkers via Supporter van Schoon en bovenal het realiseren van afvalvrije (openbare) ruimte in Nederland.

Ronald Goedmakers, voorzitter raad van bestuur van Vebego: “Na 70 jaar schoonmaken in de zakelijke sector is er nog een hoop schoon te houden waar professionele partijen niet komen. We hebben al een boel eigen initiatieven ontwikkeld om bewustwording te creëren dat iedereen een eigen verantwoordelijkheid heeft als het gaat om een schone leefomgeving. Hier willen we samen met NederlandSchoon de komende drie jaar een stimulans aan geven.”

Lees de blog van Ronald Goedmakers: Zelf een steentje bijdragen aan een schone leefomgeving.

Deel dit artikel

Ook interessant: