16 februari 2016

Initial verhuist naar iBuilding: duurzaam kantoor in Den Haag

Initial, aanbieder van uiteenlopende facilitaire diensten in bedrijfskleding en hygiëneoplossingen, is naar een nieuw hoofdkantoor op bedrijventerrein Forepark in Den Haag verhuisd. Het pand, met de naam The iBuilding, draagt het energielabel A. Energiezuinigheid was voor Initial een van de redenen om te kiezen voor het nieuwe pand. Een ander groot voordeel is de centrale ligging, bij een knooppunt van vier belangrijke snelwegen en met een goede aansluiting op het openbaar vervoer.

De verhuizing sluit aan op de ambitie van Initial om zijn (milieu-)impact steeds verder te verlagen. De doelstelling voor de komende jaren is om 30% minder CO2 uit te stoten. Dat het nieuwe pand flexibel en efficiënt indeelbaar is, draagt daaraan bij. Zo zijn de verdiepingen van het pand kolomvrij. Dat maakt het geschikt voor innovatieve werkplekconcepten, zoals Het Nieuwe Werken. Zo kan iedere medewerker een plek kiezen die past bij zijn of haar taken. Dat zorgt voor een hogere productiviteit.

Alain van Lidth de Jeude, algemeen directeur van Rentokil Initial Benelux en Zuid-Amerika: “Het nieuwe kantoor is een volgende stap in duurzaam ondernemen. Het past goed binnen de ontwikkelingen van afgelopen jaren en ons streven naar duurzaamheid op het gebied van milieu, gezondheid, hygiëne en veiligheid – zowel voor onze klanten als eigen medewerkers.

Over Initial
Initial is wereldwijd marktleider in sanitaire dienstverlening en bedrijfskleding, en is actief in meer dan 45 landen wereldwijd, waaronder de belangrijkste economieën van Europa, Noord-Amerika, Azië en Afrika. Initial biedt innovatieve en milieuvriendelijke diensten en oplossingen voor grote en kleine organisaties in diverse sectoren, zoals kantoren, overheid, scholen, voedselproductie, horeca, medische en paramedische sector, industrie, detailhandel, logistiek en transport. Rentokil Initial is als één bedrijf beursgenoteerd in de UK (RTO).

 

Deel dit artikel

Ook interessant: