ICE legt focus op All Inclusive Rental tijdens Schoonmaak Vakdagen

Op 25 en 26 september ontmoet het Nederlandse schoonmaakgilde elkaar op de Schoonmaak Vakdagen in Expo in Houten. Eén van de exposanten van de Schoonmaak Vakdagen is ICE Benelux. Sales & Marketing Director, Rob Stokkel, vertelt waarom ICE deelneemt aan de vakdagen en waarom bezoekers stand 3 niet mogen missen: 4 must-be-there’s.

Welke meerwaarde heeft Schoonmaak Vakdagen voor uw bedrijf? En waarom neemt uw bedrijf juist aan dit vakevenement deel?
“Met het initiatief van de Schoonmaak Vakdagen is een laagdrempelig initiatief genomen waarbij de schoonmaker centraal staat. Het is belangrijk te weten wat de mensen op de werkvloer ervaren en waar hun specifieke wensen liggen. Feeling met de markt dus! Voor ICE, als relatief ‘jong’ merk, is het nationale karakter van deze dagen ook belangrijk. Het is een mooie toevoeging op de Internationale vakbeurzen waan we wereldwijd deelnemen.”

Welk nieuws of recent gelanceerd product, dienst of concept toont u op de Schoonmaak Vakdagen?
“We leggen vooral de focus op het ICE AIR (All Inclusive Rental) concept met onze i-Synergy machines en connected cleaning. We zullen de meest recente innovaties op dat gebied tonen.”

Hoe bereikt u uw (potentiële relaties) c.q. nodigt u hen uit? En waar vindt men uw bedrijf op de Schoonmaak Vakdagen?
“Via onze website en Facebook; er is een aanmelding mogelijk via de speciale link. Bestaande relaties van ICE ontvangen een persoonlijke uitnodiging via mail. ICE Benelux heeft standnummer 3 op de Schoonmaak Vakdagen in Houten.”

Waarom mogen de schoonmaakprofessionals van Nederland de Schoonmaak Vakdagen op 25 en 26 september niet missen?
“Specifiek voor de professionele schoonmaakbedrijven heeft ICE een uniek fleetservice concept. Flexibel inzetten van professionele schoonmaakmachines in full-service waarbij alle  kosten van service, preventief onderhoud, onderdelen, keuringen en parts inbegrepen zijn. Zelfs slijtbare delen zoals borstels, slangen, zuigrubbers en batterijen zijn inbegrepen. ICE i-Synergy machines zijn inzetbaar vanaf 1 maand tot 60 maanden voor een vaste prijs per maand. Ontzorging op het vlak van distributie, verplaatsingen, technische service, investering (niet nodig) en inzichtelijk maken van werk- en oplaadtijden, oppervlakteprestaties en meer..”

Wilt u de Schoonmaak Vakdagen bezoeken en kennismaken met het AIR-concept en innovaties van ICE Benelux? Verzilver uw gratis toegangskaart via deze link.