ICE Benelux houdt sportvloeren De Lunet in topvorm

Sportcentrum De Lunet in Naarden koos met advies van huisleverancier Total Cleaning Products voor de ICE i24BT van ICE Benelux als vervangende schoonmaakmachine. De schrob-zuigmachine wordt drie keer per week gebruikt om de om de ruim 1500 vierkante meter pulastic sportvloer in topvorm te houden. 

Het sportcentrum in Naarden bestaat uit een zwembad en een ruime sportfaciliteit. De sporthal wordt elke dag intensief gebruikt. Daarom kijkt het sportcentrum regelmatig met Total Cleaning Products naar methodieken en materialen om de schoonmaak van het centrum te bevorderen.

Vieze vloer écht not done
Hygiëne en veiligheid staan hoog in het vaandel bij De Lunet. Olaf Boomgaard is werkzaam bij De Lunet en motiveert waarom machinaal schoonmaken zo belangrijk is: “Sportvloeren dienen met regelmaat machinaal te worden gereinigd, teneinde opbouw van vuil, zeepresten, huidvetten- en schilfers. Goed onderhoud van de vloer verhoogt de hygiëne en zorgt ervoor dat de vloer haar matte uiterlijk en stroefheid behoudt. Dit komt de veiligheid en optimale sportprestaties ten goede. Een vieze vloer is écht not done in onze faciliteit.”

Goede investering
“Onze oude schrob-zuigmachine was aan vervanging toe.” vertelt Olaf. “De capaciteit van de accu liep terug en de reparatiekosten waren niet in verhouding en economisch niet verantwoord. Er is samen met Dennis Vos van Total Cleaning Products gekeken naar een passende machine van goede kwaliteit. De lat ligt best hoog want de oude machine heeft het 12 jaar vol gehouden en de vloer wordt hier toch wel 3 keer per week gereinigd.” Daarom wil Sportcentrum De Lunet de beste machine met een garantie op continuïteit. “Met de ICE i24BT schrob-zuigmachine hebben we die eigenschappen verenigd. Naast de kwaliteit zijn de drie jaar garantie en aantrekkelijke prijs bepalend geweest voor onze keuze. Met het serviceprogramma zit het wel goed. ICE zorgt voor de jaarlijkse inspectiebeurt en NEN-3140 keuring, wij zorgen zelf voor het dagelijkse onderhoud.”

Rob Stokkels van ICE Benelux: “Uiteraard zijn wij trots op deze keuze en wensen wij Sportcentrum De Lunet veel schone en veilige vierkante meters toe.”

Over ICE Benelux
Rob Stokkel is directeur Verkoop en Marketing bij ICE Benelux, producent van ‘slimme schoonmaakmachines’ voor de professionele schoonmaak. Connected Cleaning en data (rapportage) geven inzichten in gebruik en werking van de machine(s). Dat alles op basis van Full-service Operational Lease voor korte inzet vanaf 1 maand tot langere termijnen van 60 maanden.