22 augustus 2015

Hypotheekdienstverlener Stater en CSU verlengen contract

Stater en CSU hebben het contract verlengd voor het schoonmaakonderhoud van de vestiging in Amersfoort. De driejarige samenwerking is met wederom drie jaar verlengd. CSU’s schoonmaakkwaliteit en hospitalitykennis zijn voor Stater beweegredenen om het partnership te continueren.

Stater is de grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland en ondersteunt ruim dertig procent van alle hypotheken. CSU verzorgt het schoonmaakonderhoud op het hoofdkantoor in Amersfoort. De keuze van Stater om de samenwerking voort te zetten werd in belangrijke mate bepaald door CSU’s kwalitatieve en betrouwbare dienstverlening tegen een scherp tarief. Bovendien is in nauw overleg gekozen voor dagschoonmaak, passend bij de visie van CSU om de schoonmaakmedewerker zichtbaarder te maken.

Op de foto v.l.n.r., achter: Armand Lutwieler, operationeel manager SMC; Ellen Happe, districtsmanager CSU; Joost van Bommel, directeur SMC; Michel Hulsbergen, manager inkoop & facility management Stater.  voor: Patrick de Groot, businessunit directeur CSU; Erwin Dreuning, chief executive officer Stater

Deel dit artikel

Ook interessant: