28 september 2015

HV Partners neemt Facility4U over

Met ingang van 1 september 2015 heeft HV Partners de meerderheid van aandelen verworven van Facility4U uit ’t Gooi. Door het overnemen van Facility4U verbreedt HV Partners haar dienstenpakket.

Facility4U is een jong en snel groeiend bedrijf, met name gespecialiseerd in het verzorgen van het totaalbeheer van kleinschalige bedrijventerreinen, kantoorcomplexen en sportverenigingen. Daarnaast heeft Facility4U zich gericht op het uitvoeren van kleinschalige renovatiewerkzaamheden.

Door de veranderende economie willen opdrachtgevers zich meer en meer richten op hun core business, waardoor de vraag naar het volledig overnemen van aanvullende dienstverlening en het (technisch) beheren van hun vastgoed, duidelijk toeneemt. “Met de aankoop van Facility4U kunnen we nu ook deze vragen volledig invullen!”, azegt André van den Heuvel, eigenaar van HV Partners. Door de overname verhoogt HV Partners haar huidige omzet met 15%.

HV Partners is met name actief in Hilversum, Amersfoort, Utrecht, Den Haag en Amsterdam. Klanten zijn onder andere mediagerelateerde bedrijven als RTL Nederland, United, Omroep MAX, Media Park Hilversum, VARA, Westergasfabriek en diverse kantoor- en schoolgebouwen.

Deel dit artikel

Ook interessant: