5 juni 2015

Huurmaat breidt vloot met Niftylift hoogwerkers uit

Met 13 nieuwe Niftylift hoogwerkers wordt de huurvloot van verhuurbedrijf Huurmaat uitgebreid tot 30 hoogwerkers. De order voor Eurosupply bestaat uit elf Niftylift aanhangwagenhoogwerkers en twee zelfrijdende kniktelescoophoogwerkers.

De elf aanhangwagenhoogwerkers zijn de Nifty 120T met een werkhoogte van 12 meter, de Nifty 170 met een werkhoogte van 17 meter en de 21 meter Nifty 210. Deze Nifty-aanhangwagenhoogwerkers zijn door hun hydraulische, proportionele bediening en telescooparm simpel, betrouwbaar en gemakkelijk te besturen.

De order wordt compleet gemaakt door de twee Niftylift HR 21 D 4×4 zelfrijdende kniktelescoophoogwerkers met een hefhoogte van 20,8 meter. De HR21 hoogwerkers zijn uitgevoerd met een telescopische bovenarm, waardoor zeer nauwkeurig gepositioneerd kan worden. Het lage gewicht van de compacte hoogwerker (6,5 ton) maakt deze hoogwerker de lichtste in zijn soort wat de transportkosten laag houdt. De HR 21 D 4×4 zelfrijdende kniktelescoophoogwerker is ideaal voor het gebruik op ruw terrein.

Hans Capel van Huurmaat: “Deze uitbreiding is noodzakelijk om de groeiende vraag naar deze praktische hoogwerkers op te vangen. Het tij lijkt gekeerd te zijn en onze vaste relaties hebben een toenemend vertrouwen in de verwachte groei . Zij willen goed en jong materieel om deze groei aan te kunnen. Zelf investeren vindt men op dit moment vaak een stap te ver, dus kiest men voor huren.”

Capel gaat verder: “De keuze voor Niftylift hoogwerkers is voor ons een logische stap. Huurmaat en Eurosupply, importeur van Niftylift, hebben een 20-jarige relatie en we hebben goede ervaringen met dit merk en de service van Eurosupply.”

Over Huurmaat
Huurmaat is goed vertegenwoordigd in de Randstad met vestigingen in Leiden, Alphen, Amsterdam, Katwijk en Vlaardingen. Het bedrijf merkt een duidelijk herstel in de verhuur van materieel. Dit sluit aan bij de berichten dat de hele verhuurbranche in het algemeen weer aan het groeien is. Ook Huurmaat gaat door met het investeren in nieuw materieel.

Over Eurosupply
Eurosupply Hoogwerksystemen uit Moerdijk is importeur van Niftylift, Multitel, Nostolift en Hitachi en is subdealer van Genie. Sinds de oprichting in 1989 heeft Eurosupply een belangrijke plaats verworven in hoogwerkerland met de verkoop en verhuur van hoogwerkers en met het verzorgen van hoogwerkertrainingen.

 

 

Deel dit artikel

Ook interessant: