Hotel2Stay en EW Facility Services: “Samen de gast een onvergetelijke beleving bieden”

schoonmaakjournaal-ew-hotel2stayIn het hippe Amsterdam-West heeft Hotel2Stay onlangs haar deuren geopend. Een bruisend en modern hotel waar comfort en een urban lifestyle moeiteloos worden geblend in een creatieve en inspirerende omgeving. EW Facility Services is sinds 2 september verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud van de 157 studio’s. Tevens neemt de organisatie de algemene dienst, het linnenlogistiek en de sanitaire supplies voor haar rekening. EW Facility Services biedt hiermee een integraal concept met maximale aandacht voor hospitality en flexibiliteit.

Bij Hotel2Stay kunnen gasten voor 1 nacht tot 6 maanden in een van de design-style studio’s verblijven. De studio’s zijn van alle gemakken voorzien, waaronder ook een keuken en bieden gasten een ideale uitvalsbasis om Amsterdam te ontdekken. Voor haar facilitaire dienstverlening zocht Hotel2Stay een professionele samenwerkingspartner.

Meehelpen en -denken
Lisette Landman, general manager van Hotel2Stay: “Als een nieuw startende onderneming waren wij op zoek naar een ervaren partner die naast het leveren van kwaliteit ook meehelpt en –denkt in de opstartfase van ons hotel. EW Facility Services heeft veel ervaring in de hotelbranche en weet als geen ander in te spelen op onze wensen en behoeften. Daarnaast realiseert de organisatie zich dat zij met hun dienstverlening van invloed zijn op de beleving van onze gasten.”

Partnership
Rutger Verstegen, salesmanager van EW Facility Services, onderstreept het belang van een partnership: ‘‘We proberen altijd een partnership aan te gaan met onze opdrachtgevers. Dat betekent dat wij als partner strategisch en operationeel meedenken en flexibel zijn in de doorontwikkeling van onze dienstverlening. Door onze dienstverlening te integreren in het hotelconcept, proactief te zijn en eventuele verbeterpunten te signaleren, kunnen wij samen met Hotel2Stay de gast een onvergetelijke beleving bieden.”

Hotel2Stay en EW Facility Services kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

×