Hotel Theater Figi kiest voor e-businessoplossing Hazet

Hazet is een samenwerking is aangegaan met Hotel Theater Figi. “De toegevoegde waarde van onze service, flexibiliteit en vooruitstrevende IT-oplossingen (bestelsysteem ICOS) passen uitstekend bij de kennis en ervaring van gastvrijheid die Figi haar gasten overbrengt”, concludeert de totaalleverancier uit Zaandam.

Figi is net als Hazet een familiebedrijf met een rijke historie. Met de ruim 150 jaar ervaring die Figi op het gebied van gastvrijheid heeft opgedaan, is het van belang dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Hazet is trots om daar een steentje aan bij te dragen door betrouwbare ondersteuning te bieden die daarbij gewenst is.

E-businessoplossing
Een bestelsysteem is zo goed als de inkooppartner die er achter zit. Hazet biedt Figi e-businessoplossingen die perfect aansluiten op de uitdagingen die samenhangen met de bestelroutine. De besteltemplates die voor Figi tailormade zijn ingericht, zorgen voor een eenvoudige inkoop van het complete pakket aan papier, disposables, reinigingsmiddelen en machines. Daarnaast worden de statistieken overzichtelijk gemaakt voor een transparante kostenstructuur.

Sjoerd Hartman (national account manager Horeca bij Hazet): ‘’Hygiëne is voor een heel groot deel het visitekaartje van een hotel; alles moet schoon, opgeruimd en presentabel zijn. Alleen zo kan Figi er zeker van zijn dat gasten dermate tevreden zijn dat ze ambassadeurs van het hotel worden. Tijdens een bezoek aan Figi werd ik getrakteerd op een speciaal door de chef gebakken taart ter ere van onze samenwerking. Ontzettend fijn om te ervaren dat dit gerenommeerde familiebedrijf de verwachtingen van zijn partners net zo overtreft als dat van zijn gasten!’’

Over Hotel Theater Figi
Hotel Theater Figi in hartje Zeist is al ruim 150 jaar een begrip: een bijzonder 4-sterrenhotel met 97 hotelkamers en suites waarin een theater, schouwburg, bioscoop, grand café en congrescentrum gevestigd is. Dit alles vanuit een rijke geschiedenis van dienstverlening waarin het familiebedrijf van de familie Ruijs veel kennis en ervaring van gastvrijheid en van de markt heeft opgedaan en deze graag aan u overbrengt.

Over Hazet
Hazet is totaalleverancier van schoonmaakmiddelen, -materialen en -machines, hulpmaterialen, papier, bedrijfskleding, disposables en guest supplies. Een belangrijke kernwaarde is dat wij servicegericht naar potentiële oplossingen voor uw toepassing kijken om hierdoor zo productief en efficiënt mogelijk te kunnen werken.

Als one-stop-shop groothandel op de Nederlandse markt maken wij deel uit van een internationaal netwerk. Wij zijn partner van igefa en INPACS en kunnen hierdoor grenzeloze en betrouwbare kwaliteit aanbieden. Hazet legt extra nadruk op het bieden van efficiënte oplossingen waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen en alleen de beste A-merken vertegenwoordigen.

Op de foto Diederik Ruijs, facility coördinator van Hotel Theater Figi (l), en Sjoerd Hartman, national account manager Horeca bij Hazet.