16 februari 2016

Hotel- & Leisure Groep verlengt contract CSU Albatros

Hotel- & Leisure Groep Zuid-Nederland heeft opnieuw het vertrouwen uitgesproken naar CSU Albatros. Het gaat om kamerschoonmaak, leiding, linnen handling, schoonmaak van de algemene ruimtes en de zalen bij Golden Tulip Jagershorst, Golden Tulip Parkstad en Golden Tulip Weert. Deze drie hotels vallen onder de Hotel- & Leisure Groep Zuid-Nederland.  Het nieuwe contract is gestart op 1 januari en heeft een looptijd van vier jaar.

Robert Goudappel, directeur CSU Albatros: “Op kwaliteit en efficiëntie weten we ons te onderscheiden. Daarnaast hechten we net als Hotel- & Leisure Groep Zuid-Nederland veel waarde aan hospitality en de totale ontzorging van onze opdrachtgever met ons unieke dienstverleningsconcept. Vanaf dag één van onze samenwerking is er een echte partnership ontstaan.” Op de foto Fred Romeynders, manager finance van Hotel- & Leisure Groep Zuid-Nederland / Ward Kolman, businessunit directeur van CSU/ Michael Spetter, algemeen directeur/CEO van Hotel- & Leisure Groep Zuid-Nederland / Robert Goudappel, directeur van CSU Albatros.

Over CSU
CSU Albatros is een gespecialiseerd onderdeel van CSU voor de hotelbranche. CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Rotterdam. CSU biedt werk aan 12.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert. Het bedrijf is gecertificeerd met het OSB-Keurmerk en de CO2-prestatieladder. CSU is door Great Place to Work acht jaar op rij bekroond tot een van de beste werkgevers van Nederland. Het bedrijf ontving het predikaat Best Managed Company 2015. In datzelfde jaar won het de eerste Golden Service Innovatie Award. In 2016 werd CSU voor het derde jaar op rij gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’. CSU won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award en prolongeerde die titel met de winst van Golden Service MVO Award 2015.

Deel dit artikel

Ook interessant: