4 december 2015

Hotel Ernst Sillem Hoeve kiest voor expertise van EW

EW Facility Services verzorgt vanaf 1 januari 2016 het schoonmaakonderhoud, de linnenlogistiek en housekeeping bij Hotel Ernst Sillem Hoeve.  

Hotel Ernst Sillem Hoeve ligt in de koninklijke bossen van Lage Vuursche. Een uniek hotel waar de grandeur uit het verleden en de moderne faciliteiten van nu samenkomen. Het telt 86 moderne kamers, waaronder een aantal luxe business kamers en zalen voor 40 tot 250 personen voor een inspirerend evenement, vergadering en een stijlvol (huwelijks)feest.

Alex Huften, directeur van Hotel Ernst Sillem Hoeve: “De kernwaarden die aan de basis staan van de dienstverlening van EW Facility Services, waaronder betrokken, gastbewust en oog voor detail, sluiten naadloos aan bij de kernwaarden van onze organisatie. Om deze reden is weloverwogen de facilitaire dienstverlening toevertrouwd aan EW Facility Services.”

Bas Haagen, directeur sales en marketing van EW Facility Services: “EW Facility Services beschikt over een jarenlange ervaring in het koppelen van schoonmaak aan beleving. Gastvrijheid, beleving, representativiteit, wisselend gebruik van ruimten, fluctuerende bezoekersaantallen en een performance van 7 dagen per week 24 uur per dag staan hierbij centraal. Ook bij Hotel Ernst Sillem Hoeve.”

EW Facility Services en directeur Alex Huften kijken uit naar een langdurig samenwerking.

Meer informatie: www.ew.nl en www.foryourhospitality.nl

 

Deel dit artikel

Ook interessant: