13 mei 2015

Holding van Blue Wave neemt ASP Cleaning Products over

Blue Wave, totaalleverancier van reinigingssystemen, hygiëneconcepten en hotelsupplies, en ASP Cleaning Products maken bekend, dat Trade Holding – het moederbedrijf van Blue Wave – ASP Cleaning Products uit Zoetermeer heeft overgenomen. Het fundament van deze strategische overname is het complementaire assortiment en de gezamenlijke overtuiging dat ondernemerschap en efficiëntie succesfactoren zijn voor groei. 

Op diverse gebieden zien de nieuwe zusterbedrijven Blue Wave en ASP Cleaning Products voordelen voor hun opdrachtgevers door de schaalvergroting en krachtenbundeling die ontstaat. Blue Wave en ASP Cleaning Products verwachten belangrijke voordelen te behalen door een toename van de efficiency op het gebied van inkoop en logistiek, een verbetering van de dienstverlening door uitbreiding van het assortiment en een verbreding van de regionale aanwezigheid.

“Naast de synergievoordelen zien wij in het nieuwe zusterbedrijf een aantrekkelijke partner door de geografische ligging en bewezen lokale functie van ASP Cleaning Products. Factoren die direct voordelen opleveren voor onze opdrachtgevers”, aldus Ferry van Sluijters, directeur Blue Wave. Pim Blankert, algemeen directeur ASP Cleaning Products, is ook zeer positief over de krachtenbundeling die ontstaat: “We zijn blij ons aan te kunnen sluiten bij een landelijke speler met een sterke backoffice zonder dat dit ten koste gaat van onze regionale aanwezigheid en identiteit. Dat sluit goed aan bij onze ambities”. De directeuren geven beiden dan ook aan de toekomst met veel vertrouwen en perspectief tegemoet te zien.

Er vinden geen wijzigingen plaats in de besturing van zowel Blue Wave als ASP Cleaning Products. Pim Blankert en Guido Grandia gaan samen door als tweekoppige directie van ASP Cleaning Products en Ferry van Sluijters blijft zijn functie als directeur van Blue Wave bekleden. Beide bedrijven blijven onder eigen naam opereren.

Op de foto Pim Blankert, algemeen directeur van ASP Cleaning Products (links), en Ferry van Sluijters, directeur van Blue Wave.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: