Hijman levert schoonmaakbedrijf Wamin multifunctionele DiBo hogedruktrailer

Dibo - Hijman - WaminHijman heeft de multifunctionele DiBo hogedruktrailer JMB-M 350/18 geleverd aan Wamin in Utrecht. Wamin, al twaalf jaar klant bij Hijman, is een schoonmaakbedrijf uit Utrecht, gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening. Wamin kiest met de DiBo hogedruktrailer voor een veelzijdige warmwaterhogedrukreiniger, die ingezet zal worden voor gevelreiniging, graffiti- en kauwgomverwijdering.

Tijdens de Glazenwassers & Gevelbehandelaars Vakbeurs, vorig jaar juni, toonde DiBO voor het eerst de JBM-modellen. “Ons absolute topmodel!”, vertelde Arno van den Borne, directeur van DiBO, toen aan onze redactie. De populaire hogedrukreiniger (200, 350 of 500 bar) is leverbaar met een start-stopsysteem dat ervoor zorgt dat de machine naar stand-by schakelt als het pistool een bepaalde tijd niet wordt gebruikt. “Omdat de machine niet onnodig blijft draaien, betekent dit een forse brandstofbesparing. Daarnaast krijgt de klant onze unieke vijf jaar garantie.”

Over Hijman
Hijman uit Amsterdam is een groothandel in professionele schoonmaakproducten en reininginsmachines. Het private label Comtesse is het paradepaardje van Hijman en bestaat uit de zeven productgroepen: toilet- en handdoekpapier, reinigings- en onderhoudsproducten, afvalzakken, reinigingsmachines, hulpmaterialen, borstelwerk en dispensers.