Hijman lanceert BioOrg op Schoonmaak Vakdagen

Op 25 en 26 september ontmoet het Nederlandse schoonmaakgilde elkaar op de Schoonmaak Vakdagen. Het evenement voor schoonmaakprofessionals vindt plaats in Expo in Houten. Op de Schoonmaak Vakdagen zijn producenten, leveranciers, opleiders en beroepsverenigingen vertegenwoordigd, die de nieuwste technieken en innovaties tonen. Professie en professionals staan centraal. Ook op natuurlijk vlak, zoals schoonmaakgroothandel Hijman uit Amsterdam zal laten zien met de lancering van de revolutionaire schoonmaakmethode BioOrg.

Welke meerwaarde heeft Schoonmaak Vakdagen voor uw bedrijf? En waarom neemt uw bedrijf juist aan dit vakevenement deel?
De Schoonmaak Vakdagen in Houten richt zich primair op de Nederlandse facilitaire wereld, bij uitstek de markt waar Hijman zich op richt. Daarom hadden wij al snel besloten: “aan deze beurs moeten wij deelnemen”.Welk nieuws of recent gelanceerd product, dienst of concept toont u op de Schoonmaak Vakdagen?

Hijman zal op de vakbeurs BioOrg lanceren als noviteit. BioOrg is de revolutionaire schoonmaakmethode die alle oppervakken zeer grondig schoonmaakt én het binnenklimaat herstelt. De methode werkt met positieve organismen.
Water of detergenten zij niet langer nodig. Het product even vernevelen en de organismen gaan voor u aan het werk. Dit bespaart enorm in schoonmaaktijd. Alle BioOrg producten bevatten miljarden positieve organismen. Deze komen uit het bos en zijn 100% van natuurlijke oorsprong. Vandaar het label ‘Powered by living technologie.’

Hoe bereikt u uw (potentiële relaties) c.q. nodigt u hen uit? En waar vindt men uw bedrijf op de Schoonmaak Vakdagen?
Wij laten onze relaties weten dat we op de vakbeurs staan met, uitingen in onze winkel, webshop en sociale media. Op de beursvloer zijn we te vinden op stand nummer 26.

Waarom mogen de schoonmaakprofessionals van Nederland de Schoonmaak Vakdagen op 25 en 26 september niet missen?
De schoonmaakvakdagen is de plaats voor noviteiten en slimme oplossingen, dit wil je niet missen.

Wilt u de Schoonmaak Vakdagen bezoeken en kennismaken met BioOrg van Hijman? Verzilver uw gratis toegangskaart via deze link.